Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2006, 00:31   #647
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Gregoire: Stary ja niewyzucam ludzi z expowisk, niehuntuje i niekaze placic wszystkim ktorzy krzywo na mnie spojza. A co do ciebie to widac ze dawno niegrasz na Iridii. Stary powiem szczeze, zwykly zjadacz chleba z iridii niema pojecia co tak naprawde sie dzieje w Arcanium czy Alderath wiec posiadajac mniejszy zasob informacji niemozesz prowadzic rozmowy ze mna na takim poziomie zebym przyznal ci calkowita racje.

P.S. Ja sam sobie nieprzecze tylko z biegiem czasu zmieniam zdanie na rozne tematy, czasem z powodu glebszego przemyslenia danej sprawy, czasem pod wplywem innej osoby, a pisze na tym forum tylko dlatego ze lubie czasem wyrazic swoje zdanie na dane tematy, bo szczeze mowiac jestem bardzo blisko do zakonczenia mojej przygody z Tibia (kazdy wreszcie dochodzi do takiego mometu ze uznaje iż tibia to bylo jedno wielkie marnotrastwo czasu)

A tak na koniec powiem ci ze ja napewno niejestem komputeroholikiem czy tibioholikiem, wystarczy popatrzec na erig.net zeby dojsc do takich wnioskow.
Pozatym osiągnołem juz tyle w tej grze ze naprawde mi wystarczy (co prawda moim celem byl 100 lvl ale do tego trzeba PG, a mi sie niechce)

Signed Rondel