W wyniku rozdanych przezemnie ostrzezen, za brak czytania ze zrozumieniem juz 4 osoby zalapaly bana na forum, a wiele ma ostrzezenia. Radze przeczytac regulamin ze 3 razy jesli czegos nie rozumiecie nim zadacie glupie pytanie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Domis
Poje**** konkurs :/ Srry za wyrażenie ale tak jest. 4 h - ZMUSZACIE NAS DO PSUCIA OCZU!! Niektórzy siedzą 4 h, ja czasamie też ale w dniu! A nie non stop!!
|
Kto cie zmusza? Nie podoba sie to nie startuj, to nie nasza wina, ze nie mozesz przed kompem siedziec 4 godziny.
Cytuj:
Zbyt słabo dopracowaliście go. I jeszcze te EQ, nowi nie mają szans, najwieksze szanse mają rookslayrzy krórzy mają mase eq i lf. Powiniście inny konkurs zrobić ten jest not fear i pewnie wiekszość filmów zostanie dyskfalikowana i wygra jakiś 2 lvl.
|
Nie fair by bylo gdyby nie bylo tego punktu. Ludzie by podrzucali sobie rzeczy w "przypadkowych" martwych cialach graczy, ktorzy "przypadkowo" wlasnie zgineli.
Cytuj:
Bo ten konkurs nie powinnien powstać, nie wiem kto go wymyślil przecież to będziesz masowa rzeź. Ile będzie prac? 100? wiecej nawet pewnie, a ile dyskfalikowanych 50%?70%?80%??A może wszystkie???!! Wymyślcie inny konkurs lub wogóle nie myślcie...
|
To niech ludzie mysla! My z mysleniem nie mamy problemow. Dla tych zdyskwalifikowanych bedzie nauczka, zeby czytali cos ze zrozumieniem, zanim wogole sie podejma wykonania tego.
Cytuj:
lol, ja jestem wytrwały ale nie każdy ma własny komp, własne mieszkanie(dom) i nie każdy może siedzieć ile chce! Wiec ja sobie ten konkurs doruje, do strony nic nie mam tylko do konkursu. Ludzie nie męczcie się bo i tak pewnie nie wygracie. Szanse są znikome
|
Tak, niech nikt nie startuje! Zbuntujmy sie wszyscy bo pan Domis nie moze grac! O tak!