Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pamelka
Czemu uwazasz że to bez sensu?? Licze na cHojnośc polaków xPP no bo ludzie mają pelno postaci na ktorych juz nie grają wiec uważam ze nie powienno byc zadnego problemu=PP ja poprostu nie mam cierpliwości do tego zeby zaczynac od 1 lvl =PP wiem że to moze i głupie ale ja sie szybko denerwuje;] zwłaszcza ze w tamta postac włozylam naprawde dużo trudu!! i czasu! Wczesiej nie mialam kontaktu z tibią i dojście do 15 lvl zajeło mi 2 miesiące zwlaszcza ze myslałam ze do 4 lvl trzeba zabiajć tylko szczury a na te tereny mozna wyjsc dopiero po 4  a tu nagle traCh... i hack=// i jak ja mam walczyc dalej?? wkurzylam siee no i aż mi odeszła chęć do graniaa..wiec mi sie nie dziw=PP pzdr;]
|
No moze i masz racje...ale mysle ze u polaków tej chojnosci nie znajdziesz.Bo w Polsce jest tak ze nic za darmo za darmo to w buske mozna dostac  wiec wiesz.
Chyba kazdy chlopak musi kase przeliczyc na piwko ale luuuz mi to nie przeszkadza tylko smiac mi sie chce z was(oczywscie pozytywnie)
POzdro;]