Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2006, 11:48   #36
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

Tak sobie czytam, czytam.. I się śmieję...
Nazywacie debilami, neandertalczykami. Ok, nie mówie że chodzą tam sami intelektualiści. Ja np jestem uczniem 4/5, z fizyki konkurs na etapie wojewódzkim. Jestem debilem, bo lubię się bić? Jestem debilem bo lubię oglądać bójki? Jestem debilem bo trenuję sport walki i chodzę na siłownię? "bezmyślną kupą mięcha", tak? Ludzie, ocknijcie się. Nikt nie będzie was pytał o to czy jesteście kibicami jakiejś drużyny. U nas kibice jednej drużyny się zabijają (ostatnio 19 letni chłopak zadźgany nożem) Nikt nie będzie się pytał czy uznajecie przemoc czy jej nie uznajecie. Dostaniecie w mordę za to że jesteście nie z tego osiedla, czy za to że pojawiliście się na cudzej ulicy, za to że się patrzyliście czy za to że się "bujaliście", za to że mieliście ręce w kieszeniach albo ich tam nie mieliście. I jedyne co pozostaje to stanąć do walki a nie *******ić głupoty o tym, jak ci ludzie są źle wychowani i trzeba ich odizolować. To wina wychowania że dzieciaki mają w głowy wtłoczone jaki świat jest piękny i kolorowy a życie potem daje im w dupe (nie mówie tu tylko o przemocy) i wielkie zdziwko i załamanie.

PS Nie życzę sobie warna za wulgaryzmy bo przecież autocenzura je cenzuruje.
S.P.M jest offline   Odpowiedz z Cytatem