Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2006, 13:47   #136
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

no fakt, troche neipotrzebnie ci nawrzucalem.
co do twojej płci przelecialem twoj poprzedni post szybko i dostrzeglem tylko jedno slowo rodzaju zenskeigo, odnoszace sie do twojej osoby. szybko czytalem i widocznie przeskoczylem, przepraszam. Poza tym spotykac kobiete w tibii to dla mnie nieczeste "szczescie" i moj udreczony leb nie zalapal w pore, ale teraz przypominam sobie ciebie z poprzednich postow.
Cytuj:
Teraz widac jak przynajmniej ty traktujesz Forumowiczow oraz to jakie maja zdanie.
bo tak jest, nie trzeba rozumiec wszystkich zasad. niektorych nie opisywalismy dokladniej (potem sie wygadalem) po to, aby nie podsuwac ludziom glupich pomyslow. jesli cos jest zabronione/nakazane w konkursie, to jest ku temu konkretny powod. nie robimy niczego po to, aby sie z was ponabijac (drom to admin a nie moderator wiec sie nie liczy)... no moze w newsie ponabijalem sie troche z droma, ale wydaje mi sie ze on to nawet lubi...
Ja szanuje zdanie uzytkownikow ale nie zawsze oplaca sie byc uprzejmym bo nawroty moga byc dotkliwe. Poza tym traktowanie wszystkich uzytkownikow jednakowo uprzejmie jest idiotycznym uproszczeniem sprawy. Ja tez mam prawo czegos nie lubic i wkurzac sie na jakies zachowania. Forum to nie "towarzystwo wzajemnej adoracji" (hehe uwielbiam ten zwrot) gdzie kazdy kazdemu tylek lize, bo tak jest fajniej.
Cytuj:
To moze w ten sposob ci to zobrazuje.
Sytuacja nr 1 - Pan A i Pan B sa kumplami, czyli stanowia team. Konkurs polega na tym, aby w 4h zdobyc jak najwiecej expa. Wytlumacz mi wiec
<cut>
to juz nasze zmartwienie rozpoznac kto gral w teame a kto nie. poza tym tak, uwazam ze latweij grac w teamie. kto powiedzial ze team to tylko dwoch? i kto poweidzial ze wszystkim zalezy na expie? moze kombinacja blocker attacker? albo 3 attackerow, zeby defa przelamac? sa sposoby i wierz mi, ten punkt dopracowalismy. nie wszystko widac w regulaminie.

odnoscie tych questow. tutaj byla naprawde dluga rozmowa nad tym czy pozwolic czy nie. z poczatku wygladalo to zupelnie inaczej, jednak doszlismy do wnisku, ze jednak powinnismy, gdyz w konkursie chodzi mneij wiecej o to, aby wylonic tego, kto najlepiej umie grac. wiem, ze tbiia to nie RPG ale wykonywanie questow jest wciaz waznym elementem gry.

Cytuj:
Widze ze Panowie zaczeli stosowac zasade - Regulamin jest po to, zeby go lamac - heh brawo =] A mimo to pragna karac za QS - hehe brawo =]
Panowie - o co Wam wiec chodzi?? Przeciez jedno wyklucza drugie. Jeszcze raz:
przegapilem jakims cudem 2 i trzecia linijke
te dwie rzeczy wcale sie nie wykluczaja wzajemnie. na filmiku mozna pokazac jak sie wykonalo quest, ale nie wolno o tym pisac na forum.

Cytuj:
"nie chce mi sie nad tym zastanawiac" - <cut>
informacja o tych lf zostala dopisana juz po rozpoczeniu. powineinem to raczej skomentowac "nie mam czasu sie nad tym zastanawiac" bo faktycznie, nie mam czasu, musze na bierzaco przegladac tematy i odpowiadac na pw (hehe dzis wiecej niz w niejednym miesiacu) ponadto nie zajmuje sie tylko forum. od rana mysle o moim pustym brzuchu czekajac na obiad.
Cytuj:
Zauwazylam ze obrazanie mnie sprawia ci wiele satysfacji. Jezeli nie potrafisz dostrzec subtelnej aluzji - 3 latka -, to zaczne w takim razie pisac jasniej wyrazniej przejrzysciej i konkretniej. Gdyby 11letni gracz w mig lapal o co chodzi to nie byloby pytan prawda?? Milo takze ze wspomniales o mojej glowie. Naprawde jestes uprzejmy az do bolu. Dziekuje.
o moim zachowaniu za chwile.
dlaczego wszystkich wkladasz do tego samego koszyka. jakbys nie zauwazyla, to juz jest na tibii wielu Hamiltonow i na pewno prawie wszyscy graja poprawnie. Wiekszosc pytan w tym temacie odnosi sie do zagadnien, ktore poruszono juz na samym starcie wielokrotnie a potem jeszcze kilka razy w trakcie trwania konkursu. przykladem tego jest pytanie "skad tibicam wziasc?" jest w tym temaci chyba juz z 10 linkow do programu i kilka do poradnika "idiot-fiendly"
ponadto dopracowytwac zasady mozna w neiskonczonosc ale i tak zawsze bedzie cos do poprawienia
Cytuj:
Jezeli nie okreslicie jasno i precyzyjnie okreslonych warunkow to w jaki sposob Forumowicze beda wiedzieli gdzie jest granica przyzwoitosci??
jak juz mowilem trudno mi bylo w locie ustalic ile bp lf powinno byc dopuszczalne a ten punkt trzeba bylo napisac szybko, bo sie pytanie dublowalo w zastraszajacym tempie (IMHO najlepiej 0lf ale na pewno wielu to nieodpowiada). nie ustalenie konkretnego limitu daje dreszczyk emocji trzeba oszacowac samemu co sie moze zrobic- to tez powinien potrafic porzadny gracz.

Cytuj:
PS tym razem wiem czego sie po tobie spodziewac, wiec obelgi pod moim adresem nie beda tym razem dla mnie zaskoczeniem.
jeszcze raz przepraszam za zmianę twojej płci i za te niezbyt miłę potraktowanie. na swoje usprawiedliwienie moge powiedziec jedynie tyle, ze od ~7:30 siedze przy kompie i widze, jak userzy popełniaja te same bledy, ktore wynikaja nie z niezrozumialosci regulaminu, ale z lenistwa, bo nie chce im sie wogole wszystkiego przeczytac a byloby jeszcze gorzej, gdybym szczegolowo opisywal i usprawiedliwiak kazde zagadnienie.
~40% uznaloby, ze nie ma sensu cos takeigo czytac, bo latwo sie domyslec jakie moga byc zakazy a potem maja pretensje nie do siebie tylko do moderatorow.

Cytuj:
ale wy jesteście dziwni, jest wszystko napisane jak byk a wy jeszcze pytacie o jakieś głupoty....wstydźcie się
widzisz?- jak ktoś chce to potrafi zrozumieć.

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline