Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2006, 14:47   #71
lukaszlukasz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tessil
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Secura
Poziom: 10
Skille: słabe
Poziom mag.: 1
Domyślny

Kidyś koledzy z klasy zachęcali mnei do gry. Bezproblemowo zrobiłem sobie konto i zalogowałem się. Potem zrobiłem se outfit (zastanawiając się, czemu inni mają "lepsze" outfity a ja tylko ten podstawowy - nie potrafilem zrobic innego) Mój kumpel robił sobie 2 chara, to pomagał mi na rooku. Przez pierwszą godzinę gry rozszyfrowywałem, jak się w to gra. Zapomniałem powiedzieć, że zastanawiałem się nad tym, czy lepsza jest pałka z kolcami, czy tajemnicza dwukolorowa broń "torch". po pewnym czasie wyrzuciłem torcha bo stwierdziłem, że pałka jest lepsza. i wielkie odkrycie - za raty jest EXP!!! no to zabijałem je i zastanawiałem się, co to "You advanced in ".
Następnego dnia po rozmowie z kolegą byłem już bardziej uświadomiony - i wyciągałemn loota ze szczurów. Ale wszedłem gdzieś i robiłem prawym "use" na górny szczebel drabiny - przez samobójstwo się wydostałem. Kolega powiedział mi, że pochodnie można kupować (moje nowe odkrycie). Przy okazji zastanawiałem się, sąd sięwzięły "złote tarcze", "metalowe zbroje" itp. (nie wiedziałem, że istnieje cośpoza miastem). Potam ktoś powiedział, że idą na questa. Pomyślałem ,z że ten "quest" to musi byćcośfajnego. poszedłem z nimi i dedłem, bo władowałem się do minohell
potem wyszedłem na maina (zaszokowany itemami, jakie dali mi kumple - plate armor itp.) i powoli prezstawałem być newbie
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien

08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa
lukaszlukasz jest offline   Odpowiedz z Cytatem