@Chessterr
oj tak! ja i moi poplecznicy by uwiecznić to wydarzenie od razu urządziliśmy sobie wielką bibę, wszak ta jawna prowokacja do której ktoś doprowadził z moich stronników udała się wyśmienicie! i odnieśliśmy wielkie zwycięstwo nim ktokolwiek zdołał zareagować!! muahaha...

teraz lepiej?
a z tą kłótnią- jak dla mnie to była udana prowokacja, której modkowie nie zapobiegli i nie przedsięwzięli odpowiednich środków rygorystycznych, tylko po fakcie uczynili tzw. ‘zbiorową odpowiedzialność’
no a tak naprawdę, to mi trochę szkoda niezbyt udanego konkursu :/ mam nadzieję, że jeśli się w takie coś zabawicie także po tym roku, to ktoś będzie stał na straży porządku i będzie niejaka informacja wcześniej trochę
@Maethi
nie muszę, ale także nikt mi nie broni mówić

zwłaszcza, że w poprzednim topiku jakoś zbyt mało reakcji ze strony moderatorów było, więc lepiej zapobiec przedwcześnie niż płakać zbyt późno
@djkuter
os? O.o
zgadzam się z Matkiem jeśli chodzi o te %..
chcecie dogodzić całemu forum? 47 tysiącom użytkowników, z których 50% już tu w ogóle nie zagląda 20% sporadycznie, 20% spamuje a pozostałe 10% to normalni użytkownicy? XD (dane statystyczne wzięte z nieba, proszę się nimi nie sugerować..)
zastanowić się można tylko, czy to nie jakaś miłość do tych %?
i tak ma być! własne wąty na PW!
d.Taube