Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pamelka
eJ..no ja to rozumiem, ale to jest bez sensu...no trzeba jakos zarabiac, ale to jzu lekka przesada... tu juz np. nie chodzi o mnie, bo moja mama uważa ze PACC to zupelna strata pieniedzy i woli zebym se poszla z kolaznakmi na zakupy i kupila se cos ladnego, poszla do kina cyz na impreze, i albo uzbieram sama albo sie porzegnam z mysla ze bd go miec... ale np. Te dzieci z np. biedniejszy rodzin, ktorych koledzy graja majac PACC , to jak one sie czują?? jak koledzy opowiadają " ja bylem na Edron i zabilem 5 dragonow na raz a ty co zabiles?" no i co takei dziecko ma zrobic? odpowiedzec " ja zabilem trola, elfa, i minotaura" ?? odrazu robi sie mu glupio i wglebi duszy zaluje ze jest z takiej rodizny a nie innej, innej ktora mogla by dac mu pieniadze na PACC...=//
Ja bardzo lubie tibie, podziwiam i mam szacunek dla jej twórcow...no ale przeciesz musza jeszcze inaczje zarabic... albo przynajmnij mozna zmienic ceny PACC 90 iles zŁ za 3 miesiace?? rozumeim ze za rok zeczywiecie okazja..ale przeciesz ceny mozna obnizyc..wtedyy i tak zarobia bo po obnizonej cenie wiecej osob bedzie go kupowalo, i jeszcze Ci od tibie zyskają nie sądzicie??
|
Wow. No wiesz, jak ktoś na jakimś forum o "bardziej wymagających sprzętowo grach" ktoś się chwali że ma 2x GF7800 w trybie SLI i jeszcze 64-bitowego Athlona XP z Hyper Threadingiem to innym też może się zrobić przykro. I co, może wtedy producenci kart i procesorów powinni rozdawać je za darmo? A co do obniżenia ceny - dla CIPów i tak to jest mało. Dla nas do dużo, bo mamy dość niefortunny dla nas przelicznik euro na zł. A jeśli obniżka ceny nie przyniesie odpowiedniego wzrostu ilości pacców to CIP'y nie będą juz mogły spowrotem podwyższyć (po podniosą się lamenty że wyzysk i w ogóle) więc CIPsoft pewnie woli nie rydzykować. A co do tego, że twoja mama uważa gry za stratę czasu i woli byś kupowała sobie coś innego to, niestety, twój problem. (ja tam mam na szczęście fajnych rodziców - dostaje kieszonkowe co meisiąc i rodziców specjalne nie obchodzi na co wydaję - no, może nie licząc kilku rzeczy których na pewno nie pozwolili by mi kupić

)
EDIT:
A jakby co to ja nie mam PACCa (kasy mi szkoda, wolę kupić sobie co innego. Jakoś mi ten brak iluśtam czarów i expowisk tak strasznie nie przeszkadza. Ale może kiedyś...)