Witam, tak wiec chcialem wyjasnic wszelkie niedopowiedzenia, ktore wynikly z poprzednich postow forumowiczow:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SpOoKy
Heh mnie rowniez zaciekawilo jak mozna zrobic 11k expa w 4h na rooku... wiec postanowilem zassac filmik i co sie okazuje... koles nagiminnie lamie regulamin dostaje kupe kasy, wyprasza z cave i na dodatek po 240min ( 4h ) nadal expi... z tego co czytalem po 240min nalezy jak najszybciej sie wylogowac on przedluza filmik o 8min... mam nadzieje ze jego 4h pojda na marne... pozdro !
|
tak wiec, gdzie w regulaminie jest napisane, ze zabronione jest dostawanie kasy od innego chara? Przypomne, ze zaczalem expic zaraz po restarcie serva i do dyspozycji mialem pierwowzor regulaminu.
Wiele kontrwersji tez stwarza sytuacja, w ktorej dostaje eq, kase na life fluidy i pozniej life fluidy. Przypomne, ze w regulaminie nie bylo zabronione takie dzialanie. Moderatorzy odpowiadali na pytania ludzi, ale edytowany drugi post byl o godzinie 11.20 ( podczas gdy bylem w trakcie expinie),wiec niem ialem jak zajrzec i dowiedziec sie ze jest ograniczona liczba dostanych lf'ow. A informacja dotyczaca lf;ow jest pod koniec posta. Dowiedzialem sie o tym dopiero po 13.00 ,, gddy skocnzylem expic. A o pieniadzach nic nie ma powiedzianego. W regulaminie czytamy, ze samemu trzeba expic. Ja sam expilem, poprosilem kolege zeby mi kupowal lf'y i torche, podczas gdy ja bede dalej expic. Gdzie w regulaminie jest to zabronione? Ja sam expilem, zgodnie z regulaminem.
Drugi problem, wypraszam ludzi z kopalni? owszem, najnormalniej w swiecie mowie im jaka jest sytuacja, i prosze zeby mnie zrozumieli. Czy robiac to, lamie regulamin? W regulaminie czytamy, ze zachowanie tez moze wplynac na dyskfalifikacje, wiec ja grzecznie odnosze sie do innych graczy. Prosze ich zeby mnie zrozumieli, i czy moga wyjsc. Wg mnie, wszystko bylo zgodne z regulaminem. Nie rozumiem, czemu uwazasz ze nagminnie lamie regulamin.
Trzecia sprawa. Expie po 240min? Przepraszam, ale zatrzymalem sie rowno po 240min, dalem znac ile mam expa, i napisalem , ze loga dam w miescie, i tak tez zrobilem. Exp zdobywany po 240min, zgodnie z regulaminem, nie wliczylem do ogolnej puli. Wciaz nie rozumiem ,c zemu uwazasz ze nagminnie lamie regulamin. Jezeli masz jakies watpliwosci, prosze, przedstaw fakty, i odpowiednie sformulowania w regulaminie. Przypomne ze zaczalem grac o godzinie 9.10 okolo, od tej pory nie wchodzilem na forum, i nie mialem mozliwosci zajzenia do posta, ktory edytowany byl o godzinie 11.20. z przyczyn mysle wszystkim nam jasnych

Dziekuje za uwage.
EDIT:
jeszcez jedno, w "dodatkach" w 2 poscie jest mowa o 2bp lf'ach. Wiem ze za kase na poczatku kupilem 14 lf'ow, potem koledze dawalem kase za lf'y. On mi przynosil. Nie wiem ile tak kupilem, mozna to policzyc. Chcialem tez powiedziec, ze nie bylo moim celem cwaniakowanie i kombinowanie, w pewien sposob przechytrzenie moderatorow. Po prostu przed expieniem zastanowilem sie jak najwydajniej podjac to przedsiewziecie. Jezeli jednach zostane za to zdyskwalifikowany... trudno, przyjme to z pokora. Chcialem, zebyscie wiedzieli, ze to nie jest chec wygranie za wszelka cene, szczerze mowiac, myslalem ze nie tylko ja bedem ial taki wynik. Przykro mi, ze spowodowalo to tak niespodziewane, mieszane uczucia. A ja tylko pomyslalem, potem robilem. Uwaznie czytalem regulamin, zeby wszystko bylo w porzadku. Nawet musialem utworzyc inna postac, bo moja wczesniejsza przez przypadek sie lognalem przed restartem serva. Tak wiec, wieze, ze jednak nie bede zdyskfalifikowany. A jesli jednak tak sie stanie, tak jak powiedzialem... trudno. W zyciu spotkamy rozne niespodzianki. Pozdrawiam