Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2006, 23:38   #303
K3ine
Użytkownik forum

K3ine's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

K3ine ma numer GG 6483853
Domyślny

pisałem już to w innym temacie podobnego typu a więc się zacytuje xD

któryś uzytkownik tego forum już pisał że bez najta większy hunt sie nie odbędzie a jeden pal w tą czy w tamtą co to za różnica przecież zawsze można wziąść sorca albo druta =) tak jak patrze na qmpli sorców drutów i palów to mają kase na utrzymanie wszystko ładnie spoko ale w porównaniu do majątku najta to są hmmm można by powiedzieć że klasa średnią tego społeczeństwa zaś najci to arysokraci nie żebym zaraz uważał że inne profesje to jacyś biedacy ale to najci mają zawsze full kasy w późniejszej grze zaraz za nimi są palki ze swoim lootem z guardów i dragów na na szarym końcu sorce i druty.
jeżeli grasz najtem to niemusisz specjalnie długo szukać ekipy na hunta wystarczy że masz kilku kolegów shooterów a jeżeli któryś z nich podczas huntu ci podskoczy że nie tak blokujesz masz kilka wyjść: a) albo wziość tyle ile udzwigniesz i sobie pójść i powiedzieć że reszta shooterów może podziękować tej osobie b) potrącić to z jego części loota c) wziąść cały najlepszy loot i powiedzieć że nic nie poleciało d) powiedzieć że jeżeli jeszcze raz coś mu nie będzie pasować i będzie fikać to będzie następnym razem albo sam blokować albo niech zacznie szukać sobie nowej ekipy na hunta ten ostatni pkt jest chyba najbardziej dyplomatyczny że to tak nazwe
jeżeli zaś grasz palem to expisz sam tak jak mówili moi poprzednicy potem szukasz ekipy na hunta i podczas niego musisz uważać co mówisz bo blokerowi albo komu innemu może sie to nie spodobać i mogą cie poprostu wywalić w środku huntu (kilka razy mi sie zdażało że podczas bycia na takim huncie inni shooterzy wywalali pala za moim pozwoleniem albo ja go wywalałem)więc jak widać każda postać jest "najlepsza" jeżeli umie się nią grać. =)
K3ine jest offline   Odpowiedz z Cytatem