Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2006, 00:59   #168
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

@Instynkt:

Zastanawialem sie, jak zareagujesz na ten konkurs, nawet liczylem, ze wezmiesz udzial

Regulamin to fakt, ma pare niedociagniec, ale nie mozna mu zarzucac, ze jest niezrozumialy. To nie nasza wina, ze masa ludzi to idioci. Dlaczego ja mam sie meczyc, zeby to napisac jeszcze bardziej zrozumiale, skoro juz i tak nad tym siedzielismy troche, zeby bylo jak najbardziej zrozumiale jesli kolesiowi, ktory to czyta(albo i nawet nie czyta do konca tylko odrazu sie pyta) nie chce sie pomyslec chwile nad tym?
Skoro nam to wypominasz, to rozumiem ze napisalabys lepszy. Ale wiesz co? I tak by sie znalazla taka sama banda kretynow, ktorzy by czegos nie zrozumieli. Bo myslenie, to spory problem dla duzej grupy osob na swiecie. To trzebaby im mlotkiem chyba wbijac, bo ja naprawde osobiscie nie wiem, jak ktos po przeczytaniu tego regulaminu, moze sie pytac w stylu:

Cytuj:
Hmm spoko ale czy jesli wjedy na main w godzine i pozniej wezme sobie mojego 2 chara eq czyli np (garm,c legi i takie tam *******y) to czy bedzie to sprawiedliwe>?>
No powiedz mi, jak bardziej dobitniej mam wytlumaczyc takiemu osobnikowi, ze konkurs odbywa sie na rooku? Musialbym kazdy punkt napisac wielka czerwona czcionka i jeszcze stac nad takim i zmusic go(najlepiej przy uzyciu patelni, ktora bym go okladal chyba) zeby pomyslal chwile, co to moze znaczyc, ze konkurs odbywa sie tylko na rookgaardzie.
Dr. Omader jest offline