Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2006, 01:07   #29
Raxeff
Użytkownik Forum

Raxeff's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Chojnice

Stan: Aktywny Gracz
Raxeff ma numer GG 9693754 Send a message via Skype™ to Raxeff
Domyślny

Heh ja nabiłem 67** Expa bo nie pamiętam dokładnie , lecz jak wszedłem na strone to zobaczyłem 2 kolesi co mają ledwo co powyzej 7k i jednego co ma 30 expa wiecej i juz sam nie wiem czy wrzucic czy nie ... Sprawa z Zielonym , uważam że jak sie daje odrazu to jest to gra nie fair.Modkowie mowili cos takiego nnp . "O znalazłem ciało za drzewem , haha mam super eq" jesli to bylo by np na 4 lvl max to dyskwalifikacja a jeżeli na wyższym to nie powinno być ponieważ już się czegós pewnie dorobił ... Ja nie zrobiłem jak modkowie ze pierwszy char eq zbieram tylko odrazu bez eq zaczleem i przyzwoity wynik wyszedl mysle.Taką grę od początku bez eq uważam za fair bo np. ktoś ma rookstayera ( lub kumpla na rooku czy cos podobnego ) i odrazu będzie " O siema!!Ej jest konkurs na tibia pl daj mi all eq all co masz kase na lf ja wygram 1 miejsce dam ci kubek i koszulke okej?!?!?" nie podobają mi się takie rzeczy.Uważam że moderatorzy tego jakże zacnego forum postąpili źle zezwalając na przekladanie eq i kasy/lf. To nie wszystko co chciałem powiedziec ale nie chce mi sie już zbytnio pisać bo jak już o tkaiej godzinie to robie to zaraz zasypiam przy tym .

Ostatnio edytowany przez Raxeff - 12-02-2006 o 01:08.
Raxeff jest offline