Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2006, 01:29   #5
Lord Karrak
Użytkownik Forum

Lord Karrak's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
Lord Karrak ma numer GG 5591638 Lord Karrak ma login Tlenu episcopatus@tlen.pl Send a message via Skype™ to Lord Karrak
Domyślny

@Izull
Może nie widziałeś, ale na początku panowie z Light bili Funosiego. To właśnie on ich tam 'zlurował'. Najśmieszniejsze jest to, że chłopak grający Galadem Damodredem mówił innym graczom z Light, że to prawdopodobnie jest trap. Mimo to gracze z Light i tak tam poszli. Cóż, bywa.

Ogólnie, co do filmu, jest bardzo fajny, z przyjemnością go oglądałem. Najbardziej mi się podobało, że Mediota z kimś tam jeszcze posprzątali wszystko po fakcie; "Przyszli, zrobili co trzeba i po sobie posprzątali" <- sam to wymyśliłem .
Według mnie samo Light miało duże szanse wydostać się z tego trapa. Gracza o imieniu Hiwulozx kilka razy doprowadzili do yellow hp. Galad nawet wydostał się na zewnątrz. Fakt faktem, nie pożył długo, ale był blisko . Również bardzo blisko, w pewnym momencie filmu, śmierci był Bapupa (jeden z hmm... mniej lubianych sorców na Isarce) wystarczyło 1 explo, albo exor pana o nicku Texaxo. Znowu nie dali rady, cóż bywa.
Po filmiku stwierdziłem, że gracze z Light byli nieco oszołomieni i nie wiedzieli co zrobić (w późniejszej części filmiku, jak już dużo osób z Light przyglądała się z bliska podłodze w cyclopolis, stali i czekali, aż PZ im zniknie), zamiast bić dalej pana Funosiego.
Co tu dużo mówić,
DALI CIAŁA.
No cóż, ja bym pewnie lepiej nie zrobił i jestem mocny w gębie, a w grze jestem cipka, bywa~.

Pozdrawiam,
LK
I will not refuse to do something I can do.
Helen Keller
Lord Karrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem