Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sebeq66
Elrond The Dark
to sa noobki ktore mnie nei widzialy ale najwiecej gadaja 
|
Słuchaj młodzieńcze po pierwsze dla Ciebie to ja jestem Pan ( dla innych 14 latków jestem elr ale dla Ciebie wyjątek )i owszej jestem noobem i się tego nie wstydze bo nie ma czym. Po drugie jestem liderem jednej z 3 najbardziej szanowanych gildi na Refugii ( polskich ), i walcze o to , by Ci ludzie z którymi gram i są pod moją "opieką" czuli się pewnie i by im się grało przyjemnie. Przyjaźnie się z wieloma osobami z poza mojej gildi nawet z Br i chce i oczekuje od nich tzw "friendship rulez" i oni oczekuja tego samego odemnie i od mojej gildi gdyż to jest świat non-pvp i kultura gry to 90% klimatu. Jest mi przykro że Ty domorosły polak okradasz drugiego polaka , nie wiem gdzie Cie tego nauczyli ale pomine ten fakt. Jest załosne nagrywanie filmu z psedu lootem MPA, lepiej było się przyznać do ukradnięcia tego , niż ośmieszać się na stronie tibicams.com. Kolejna sprawa po co ukrywasz że masz conajmniej 3 ownerów panie voodom ? Jaką radość sprawia Ci lurowanie po 4-5 hydr na wejście by inni nie mogli expic czy maja zginąć? Jaką radość sprawia Ci zabieranie loota , expa ? Nie potrafisz sam tego zdobyć ? Jaki cel był w ośmieszaniu gildi Moon znanej nie tylko na tym servie , i osmieszaniu Ksena ?
I mówie to w imieniu własnym , mojej gildi ( i zapewnie innych gildi ) . Licze na subiektywna krytyke ze strony moderatorów. Ewentualny ban na forum przyjme z honorem.
Za pewne po raz ostatni tutaj. Elrond.