Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satyr
pozdro Kozi 
ja tam DT wspominam bardzo dobrze z Berylii  zawsze mi pomagali i byli lojalni wobec przyjaciół,wcale nie sa tacy straszni,100000 razy lepsi niz ***any Knighthood 
|
Standard.. maxyma DT..
Pomoc, lojalność, uczciwość dla przyjaciół
Śmierć, zniszczenie, nienawiść dla wrogów...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
Mylicie kilka roznych faktow - Del'Toro od ludzi ktorzy im pomagali na Galanie/Berylii/Iridii.
|
Dokładnie.. ja sie za żadnego wielkiego Pana Toro nie uważam (teraz to sobie moge jak chara nie mam

) i nie uważałem.
Ot, zwykła pomoc. Ale jakby nie patrzeć w DT byłem.
Prawdziwe Del'Toro to skład z Isary..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jaronosk
chłopie , widać że pipka jesteś i jakl usłyszysz <Dee Teee> to odrazu masz kisiel w gaciach. Niechce sie chwalić ^^ ale nienażekam na moje pvp ;]
|
Yhm. Równiez niechce się chwalić i na swoje PvP równiez nie narzekam.
Ale skoro jestes taki mądry.. pokonaj[cie] DT to wam zgrzewke browca postawie <bezalkoholowy ofkoz..>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
ale i tak kamilsem duzo nie zrobiles... chwile chwile jesli ty to kamils to tez korus..... EVUL HACKER! 
|
Oki, przyznaje się, jestem Mr. Thor. Nie, nie evul hacker. Z tego co sie orientuje obecnie postacią gra juz.. pomijając mnie.. 2 owner ?
Coś takiego. Więc to raczej nie ja hackowałem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Atena von'Cookie
topic: wiecie jakie złe DT było to wiem ale wolalam Berylie za panowania DT niz KH.
|
Własnie... nie przesadzajcie. DT nie było AŻ takie złe. Wystarczyło nas unikac i trzymac sie w cieniu =P