Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumagoro
CIP mógłby zrobić coś takiego z tibią
Logujesz się bez PACC: przed zalogowaniem musicz przez 10 sekund popatrzeć na reklamy, potem możesz już się normalnie zalogować
nie masz outfitów, a statki kosztują 2x więcej
Logujesz się z PACC: nie ma reklam, tatki tańsze niż FACC, outfity
CIP wyszedł by na plus, nie wszyscy kupują PACC, a reklamy każdy FACC obejrzy, kasa za reklamy i za PACCe = więcej kasy = więcej ludzi w teamie = większe update'y = więcej graczy = więcej kasy itd...
A te 10 sekund chyba wam nic nie zrobi co nie?
|
No to jest w sumie dobry pomysł, no ale rzeczywiscie kto by wtedy kupowal pacc...
no a co do rodziców, to skoro dostaje powiedzmy 50 zl miesięcznie, to jak dla przecietnego dziecka to ejst dużo, no wiec w 2 miesiace miala bym juz na PACC, ale ja wole isc na zakupy do fryzjera na solarium czy do kosmetyczki zamias kupowac pacca na 3 miesiace...bo to jest lekka przesada... za 90zl to mozna kupic naprawde fajne ubrania czy cos, bo ja wogle lepiej wyglądac niz miec tego PACCa=)) wiec to nie chodzi o mnie=PP tylko o innych, a co z tymi biednymi dziecmi że nie mają komputerow i internetu to wcale nie jest prawdaa=P Komputer mogli dostac np. od jakis znajomych czy cos, a internet w mojim np. przypadku kosztuje groszee... ja place niecale 40 zl za mieciac i nie uwazam ze to dużo.
Tak oni tez musza swoje rodizny utrzymywac, ale i tak dużo zarabiają przez reklamy...ej no sry bardzoo!!
Ktoś napisał że edron jest przeludniony, reszta wysp też?? A co powiedz o miastach tibi?? jest tam pelno ludzi, nie ma nawet gdzie po expic...i tym to sie nie martiwsz?? niedługo Dojedzie jeszcze do tego ze cała Tibia bedzie płatna...będom tlumaczyli sie przeludnieniem i brakiem pieniędzy....i co wtedy tez będzieice ich bronic??