Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2006, 14:12   #136
Watts
Guest

Domyślny Moja firma...

WATTA Trade Co. in Carlin

Serwer: Fortera
Miasto: Carlin
Kontakt: Cristian Vienio

Firma WATTA Trade Co. z siedzibą w Carlin jest firmą iście handlową, lecz w planach jest uruchomienie innych wydziałów. Firma jak na razie jest jednoosobowa, ale szczegóły dalej...

Główne kierunki działalności:

- Sprzedawanie przedmiotów łatwo dostępnych dla wyższych leveli, lecz trudno dostępnych dla "świeżych" na Mainlandzie po najniższych cenach w Carlin, np.

Dwarven Shield - 40 gp sztuka
(podczas gdy ceny w Carlin wahają się w zakresie 80-120 gp, a dziś widziałem n00ba, który chciał sprzedać za 200)

Scale Armor - 25 gp sztuka
(podczas gdy zakres cen to 50-75 gp)

Broadsword - 30 gp sztuka
(zwykle 50-60 gp, w 'noobowskich porywach' do 80)

Skrócone oferty WATTA Trade Co. są wyświetlane na kanale Trade bądź można je usłyszeć na Carlińskim rynku.

Jeśli posiadacie zbędne itemy w stylu Dwarven Shield, Scale Armor, Crossbow, Bow etc. zapraszam do wysyłania parcelami na adres:
Cristian Vienio
Carlin

- Ksiądz do wynajęcia

Bierzesz tibijski ślub? Kłopoty ze znalezieniem księdza? Koledzy żądają astronomicznych sum za 10 minut ceremonii?

WATTA Priests Co. in WATTA Trade Co. ma dla Ciebie niesamowitą ofertę...

Cena do uzgodnienia (nie biorę dużo, naprawdę) . Usługa polega na dostarczeniu do miejsca ślubu księdza (podróżuję WSZĘDZIE oprócz terytoriów PACC) i odprawienie ceremonii ślubnej. Nie załatwiam pierścionków etc.

W CENĘ WLICZONE SĄ koszty podróży statkiem.

SCOTpost Co.

Najlepsza, na 100% pewna oferta przenoszenia paczek w Tibii. Kurierem jestem na razie sam, więc pewność dotarcia paczki stuprocentowa.

Cena na WSZYSTKIE TRASY (oprócz terytoriów PACC) wynosi jedynie... 10 gp, co przy cenie parcela (15 gp) wygląda wręcz znakomicie.
WARUNKI UMOWY:

- odbiorca musi być umówiony na odebranie paczki w danym miejscu/czasie
- SCOTpost Co. z siedzibą w Carlin nie odpowiada za straty w wyniku ataku PK/potwora

PRACA W WATTA Trade Co.? NIC PROSTSZEGO!

Poszukuję pracowników na wszystkie sekcje. Interesują mnie levele 8-11, czyli "młodzi" Tibijczycy, którym są potrzebne pieniądze. Czekam na oferty.

KONTAKT w sprawie jakiejkolwiek z ofert:
Cristian Vienio - Fortera - Carlin
GG: 5759690
E-mail: [email protected]

Ostatnio edytowany przez Watts - 12-02-2006 o 14:47.