Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2006, 18:16   #241
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaikor
To nie ściema. Z tego co wiem zapłaciłeś, tak. To co napisałem to nie ściema, więc nie pisz głupot jak ****a nie wiesz o co chodzi, już mnie zaczynacie z tym wszystkim w****iać, piszcie o Fire a nie o Tengu, jeśli chcecie pisać to możecie że Fre jest wspaniałe ale nie piszcie ****a bzdur o Tengu. Ja wiem swoje i tyle, to było Fire które mnie spower abuserowało a nie Tengu. Tengu nigdy wcześniej tego nie robiło, przynajmniej na mnie, a Avis/Fire od zawsze. Ten kto gra na Morganie od początku wie swoje, a reszta dzieci niech zamknie dzioby.
wiesz co ? dalejwlas w dupe tym swe[widac ze lubisz] jak wygraja wojne to zobaczysz co sie bedzie dziac ... ty tam gowno mozesz ,*******pisz dalej jaki ty Boski member tengu ^^ itd jak c***a mozesz ****a i taka prawad piszesz tu bzdury bo nikt z tengu tego skuamc niemoze xD jak by to zobaczyl np cosa,latco by chyba umarl ze smiechu..
i nie******* glupot pytalem sie ludzi i nie tylko mnie lali/badz ubili wiec chociaz raz zamknij sie i przyznaj racje zobacz ile ludzi w fire ile ludzi u ciebie to samo o sobie swiadczy.
A tengu kaze swoj kolega zabiajc znajomych fire albo sami trapuja ludzi ...

Ostatnio edytowany przez spec4rever - 12-02-2006 o 18:23.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.