tylko jedna sprawa, widziałęm wiele polaków którzy sprzedają rzeczy po naprawde okazyjnych cenach a kupuja po droższych, sam kupuje rzeczy za normalne ceny, chyba że ktoś sam zaproponuje niższą cenę tu chyba idiotyzm nie skorzystać nie? a jeśli chodzi o noobów wg twojego artykułu to wszyscy sa noobami

większość ludzi mówi np. plz a nie można ich uważać za noobów. Zgodzę się z tym, że polacy nie potrafią trzymać sie kupy i mordują się cały czas, gdy pekowałem uważałem żeby nie lac polaków

niby wszyscy polacy jednoczą się przeciwko brazylijczykom a ku*** wyżynają siebie nawzajem. Faktem jest że wszyscy chronią się kumplami i dlatego gracz początkujący nei mający znajomości ma poprostu prze***

APEL DO WSZYSTKICH POLAKÓW!!! NIE WYZYWAJCIE NOWYCH GRACZY-POLAKÓW OD NOOBÓW, SAM GRAM OD NIEDAWNA A CZY TO MOJA WINA ŻE NIE ZA WIELE WIEDZIAŁEM WCZEŚNIEJ JAK PIERWSZY RAZ TIBIE NA OCZY ZOBACZYŁEM?????? POMAGAJCIE IM I NIE NABIJAJCIE SIE Z NICH TYLKO POMÓŻCIE, NIE ZAKŁADAJCIE Z NIMI PARTY JAK NIE WIEDZĄ CO TO JEST TLYKO PO TO ŻEBY ICH ZABIĆ I NIE OGRABIAJCIE ICH Z RZECZY JAK KOLEŚ CI TO DA BO MYŚLI ŻE GO NIE OJEDZIESZ!!!!! I NIE ZABIJAJCIE SIEBIE NAWZAJEM GDYBY POLACY SIE ZJEDNOCZYLI BYŁABY TO NIELADA POTĘGA W TIBI!! WIELE POLAKÓW W TO GRA ALE DZIELĄ SIĘ NA GRUPKI I DOSTAJĄ W CIRY OD INNYCH, BARDZIEJ ZGRANYCH NARODOWOŚCI!!!!! plz przemyślcie to co napisałem
ps ALE ROZ*******AJCIE TYCH KTÓRZY SIE WYMĄDRZAJĄ I KLNĄ NA KAŻDEGO BO CI MAJĄ NAPRAWDE ZRYTE DEKLE ;]