Temat: Oddaj głos!
Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2006, 22:32   #7
.Tomek.
Użytkownik Forum

.Tomek.'s Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005

Imię: Lordi Tomi
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Natasha Mckiss
Gram w tibie od czerwca na początku miałam postac w 4 godziny nabiłam 7 lewel i mnie hakneli nie wiem jak i czemu , potem zrobilam se knighta ale nie wiedziec czemu nikomu nie wadzilam ni nic nie robilam i mnie ciagle huntowali (jak sie potem okazało ktos skłamał cos o mnie i powiedział ze ebdzie ze mnie dobry lot;/) potem zrobilam sobie druida ,grało nim sie bardzo dobrze nabiłam 18 lewel miałam naprawde duzo przyjacioł i wszyscy mnie szanowali na xanterze i moj dobry kolega poweidział ze pogra moja postacia przesłąłm mu pasy i okazało sie ze mam keylogera to znaczy ze ktos widzi co ja pisze. okazało sie ze moja konto zhakował jakis psyhopatyczny polak ktory w co 2 słowie przeklina pluje sie i papla bez sensu . Potem załozyłam sobie knighta , i tu nie było porblemu gram se spokojnie tak godzinke dziennie nabiłam 33 lewel i kolega mi poweidział czy chce ze mna poskilować ,zgodziałm sie i poszlismy skilowac ,on był afk i uzywał makro a ja byłma przy kompie wiedzac ze nei wolno byc afk xD i tu nagle przychodzi gm i pyta sie mnie czy uwaywam makro ja odpowiadam ze nie i juz pisze na klawiaturze ze moj koelga uzywa a nie ja i jeszze nie zdazywal pisac a juz mnie zbanował !! moj koelga gral 6 posataciami a ja jedna i akurat mi musiał dac bez wogle zadnego dialogu , tak mi go szybko wstawił ze nawet nei zdazylam spisac jego niku !! i na dodateg z tego co wiem 1 ban jest na tydzien a mi od razu wstawili na miesiac nie rozumiem pomagam tak tibi zwerbowałam ze 120 nowych graczy i czy wy mi sie tak odpłacacie
prosze o rozpatrzenie mojej sprawy

Natasha mckiss
CO tu rozpatrywać GM uznał że dostaniesz bana i dostałaś. Od jego decyzji raczej trudno się odwołać.