@pawelekthedruid aka PIXIK
moze przestaniesz w koncu sie osmieszac i pisac jaki ty "mondry i zaciety w walce z hoolsami" nie jestes i przestaniesz pisac te glupie (zeby nie powiedziec czegos ostrzejszego) posty?!
Temat od dluzszego czasu zszedl na inny tor (w zasadzie od 11 postu bodajze) i widze tylko rywalizacje pomiedzy mejlunem i innymi uzytkownikami z toba.
Jeszcze z tego co widze masz 17 lat wiec powinienes wykazywac pewien poziom (w koncu niedlugo bedziesz pisal mature) ale i tak siedzisz chyba mozgiem dalej w piaskownicy
@topic
ja juz sie wypowiedzialem bodajze 3-4 razy w tym temacie i mialem juz nie postowac ale jak zobaczylem jego posty to naprawde nie wytrzymalem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pixik
ściana.napisal ze sie "wymondrzam"gdy prowadzilem normalna dyskusje ogolnie nie wiem o co ci chodzi.wpieprzasz sie tam gdzie nie trzeba.
|
nie no. ten uzytkownik mnie dobija. Jezeli ktos uwaza ze on prowadzi normalna dyskusje niech mi to wytknie, bo jak dla mnie on NIE POTRAFI takowej dyskusji prowadzic na litosc boska. a widze ze jak mu sie to wytknie to biegnie z placzem do mamusi i pisze notke ZLEMU uzytkownikowi.