Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2006, 13:37   #69
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS
@up
Od kiedy 3 osoby ta pol armii? Moze akurat jakis lud szczescia, pomoc boska, czy cus innego mi pomogla? Ja chcialem wiac odrazu jak mnie zaczepili Dobra skonczmy ten temat...
Szczerze, to nawet do ciebie tego nie kierowalem. Mozliwe jest (przy dozie szczescia/umiejetnosci) pobic trzech gosci. Na ktorejstam stronie widzialem, jak to ktos nie pobil grupki, wiec chodzilo mi raczej inny typ opowiadan. Tobie akurat wierze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXiK
sorki gdzie ja tak napisałem?mam 17 lat.troche to tak zabrzmiało jakbym od urodzenia biegał sorki.moja gramatyka jest tragiczna bo nie zwracam uwagi na to na forum i mam 3 z polskiego gdyby Ciebie to interesowało
ps.ustawki w innych krajach są bo u nas są listości;/
Kiedys, jako pawelekthedruid, miales napisane w wieku "13 lat", wiec - kompleks malolata? Wyobraz sobie, ze ja tez mam 3 z polskiego (bo mi sie na kartkowki nie chcialo uczyc ), wiec mozesz sie chociaz troche starac.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swetr
Lol ludzie was fascynuja hooligansi kurde przecierz to jest hore kiedys mozna było pujśc z całą rodzina na mecz a teraz nie idize bo dostaniesz po psyku tylko za to ze jestes polakiem albo kibcujesz innemu klubowi to jest głupie! tacy ludzie powinni byc w jakims osrodku dla chorych psychincznie :| jestem pewnien ze 70% forumowiczow kturzy twierdza ze hooligansi sa fajni jak by sie znalezli na ich miejscy to by uciekali z tamtąd jak z motorynką w dupie.
1. Kup sobie slownik ortograficzny.
2. Po pysku mozesz dostac rowniez za to, ze idziesz z rekami w kieszeniach, w bluzie z kapturem, w czarnych butach. Wiec rownie dobrze dostaniesz od nie-kibica.
3. Do chuliganow nic nie mam, jesli sie tluka MIEDZY soba.