Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2006, 15:04   #106
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Musze sie wypowiedziec bo mnie korci XD
A wiec tak jak Mati chce odejsc to nie blokujmy mu drogi szkoda mi ze odchodzi z silvery bo byl dobrym kumplem i nadal nim jest a czy bedzie grac na silverze czy na innym servie to jego sprawa.

Taube moze powiesz jaki mialas nick jak gralas na silverce

A teraz troszku o sprawach zenhow:
Jak juz wiadomo Duff ze swoja guildia postanowili zabijac kazdego powyzej 30lvl oczywiscie juz mu to minelo a zabijac chcial bo sie wkurzyl bo zalapal deda na demonie i oczywiscie pozabijali iles osob duff zyskal troszke kasy i sie cieszy i w tej chwili dalej sobie spokojnie gra. Pozatym Duff nie jest takim hamem ktory pekuje dla zabawy on zabija jak ktos mu cos zrobi albo ktoremus z jego kumpli lub padnie (oby nie padl juz wiecej bo nie podobal mi sie ten sajgon pod dp)

A teraz sprawa najwiekszego questa wykonanego przez polakow na Silverze (oczywiscie zartem napisalem) A wiec zacznijmy
Zaczelo sie od tego ze mielismy wyruszyc na Draconia quest oczywiscie wszystko ladnie juz wszyscy sa pod dp w Ab mamy wyruszac gdy okazalo sie ze nie mamy klucza XD. Pol godzinki biegano za kluczem wkoncu udalo sie nam go uzyskac. Doszlismy na draconie tam zabawa wszystko pieknie ladnie ale nagle okazuje sie ze nikt nie wziol destroyed fieldow i utknelismy na draconi potem zszedlsmyt do teleporta obok draga gdzie okazalo sie ze nie mamy jak wrucic do Ab. Ktos wpadl na pomysl zeby zrobic komus teleporta i zeby przyszedl po ta cudowna miszczowska ekipe najbardziej zorganizowana Mnie teleportneli tam zagadalem do Potusa i do Dawerga (pozdrawiam ) Ale przed nami ruszyla juz jedna ekipe w sklad niej wchodzili Hydraulik Zbyszek znany jako Hydrant oraz Silvermann znany jako hmmm...... a nikt go nie zna no oczywiscie ja potus i dawergo udalismy sie za nimi. Jak juz wszyscy dotarli na draconie to wykonalismy questa ale to to jest pikus. Treaz bedzie najlepsze. Okazalo sie ze zapomnielismy o Luvernie ktory nie mial liny i utknol na Draconi .

Smutne a zarazem smieszne.
Quest ktory mielismy wykonac w godzinke trwal od 17 do 21:30

Pozdro dla ziomkow XD

PS: Kiedy kolejny quest? XD

PS2: 16:03 You advanced in axe fighting.(81) XD

Ostatnio edytowany przez Dolor - 13-02-2006 o 16:17.
Dolor jest offline