nieno .. bylo tak .. pakuje sie na noob chara ktory ma hunta aby pochodzic w depo i powkurzac hlvli <hyhy> no i nagle wszyscy rzucaja goscioowie na depo smieci, to ja z nudow sie dolaczylem .. po paru minutach odzyskala swoj brass armor <lol - po co ja o takie smieci walcze

> no i zaczela mnie wyzywac .. pierw sie chwalila ze ma 16 lat <raczej po ortografi wywnioskowalem, ze ok. 13/14> , no to ja jej mowie ze ja mam 18 .. po chwili ona rzuca w moja strone tekstami typu "znajac zycie pewnie nigdy sie niekochales> itp. itd. .. oczywiscie zignorowalem dzieciaka i teraz wam pokaze tekst jaki do mnie napisala zanim ja zignorowalem:
19:11 Wercia Ent: niemusze ale jezeli chce ale niepowiedzilam e robie to codziennie i z kim popadnie
19:12 Wercia Ent: znaionc ciebie to niewiesz coto jest fiut i sperma a nawet niewiesz coto sa włosy łonowe i niewiesz jak siie robi minentkedziewczynie nara pedale omg z tamki mi pedalami gadac tak to juz jest -.- nara
myslalem ze sie zleje

poprostu smialem sie 15 minut i nieumialem na klawiature naciskac <rotfl> ^^
P.S - wkurzyl mnie jescze jej nick .. pewnie wiekszosc, ktora gra na Azurze zna Cors Ent'a i Przemo Ent'a .. mi na poczatku sie skojarzylo, ze to jakas ich qmpela, ale teraz sie przekonalem ze sie mylilem ;p