Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sabulus
Niezaglodalem tutaj wczesniej ale zauwazylem pewna osobke ktora pewnie na tym forum jest postrzegana za rosadna i zabawowska  ale musze zmartwic tych ktorzy mysla ze jest ich kolega , poniewaz ja tez tak kiedys myslalem ale ta osoba nie podolala oczekiwania i z gulid hala ukradla malajadze c seta i rozne drobnostki  WIEC hello Sir Andrevas a moze Knight sepix lepiej brzmi? >.< niema to nci zwiazanego z tematem ale odrazu zmieni troche towja opinie ;] wstyd miec kogos takiego w gildi a jeszcze gorzej byc w kogos takiego gildi ~~Pozdro
"obiecalem malej ze to napisze xD,ona nie bawi sie na tym forum"
|
Huh nice Ksiaze Zlodzieji

humnnn.... czyzby to komplement?

A co ty by zrobiles jak np: jestes w gildi i kogos no nie lubisz (idzie powiedziec nawet nienawidzisz) i masz okazje ta dana osobe humnn... odplacic sie jej za to co ci kiedys zrobila i wchodzisz do gh i otwarty pokoj ma to bys okradl (obecnie by nie okradles bo jestes bogaty ze hoho >.> wiec po co ci by byly te smieci co tam lezaly)
i jeszcze jedno napisales "Sir Andrevas" lol zmien to na "Sir Adrianos" plz i jak by co moja opinie nie zmieni

mam swoich qmplow ktorzy mi ufaja i ich nigdy nieokradne bo sa spox moja gildia mi cala wierzy ze ich nie okradne i maja racje bo wiem kogo okrasc a kogo nie wiec cya.