Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seba83
I znów z ciekawego tematu robi się wielki offtop. Boże, jak chcecie porozmawiać o cyklopie to załóżcie nowy temat a nie floodujcie tutaj -.-'. IMO ten quest jest nadal aktywny, tylko w przeciwieństwie do innych questów w Tibii, przy tym trzeba myśleć, a nie tylko umieć czytać spoile z Tibia.org.pl  .
@SooniC
Dlaczego napisałeś 'questa' w cudzysłowiu? I co widziałeś? Jedną odpowiedż Talphiona (Bring me the Screwdriver ~~) ?
|
Piszac ze
widzialem tego "QUESTA" chodzilo mi o to ze sam tam zawedrowalem i zaciekawilo mnie czy to jest do wykonania. Lecz po paru chwilach doszedlem do wniosku ze to jest strata czasu...
A dletego napisalem
"questa" w
cudzyslowiu bo:
Quest to jest po jakiejsc czesci wyzwanie fizyczne lub umyslowe. A jezeli nikt do tej pory nie wykonal tego "QUESTA" to moze okazac sie ze to jest jedna wielka bujdą do zrobienia ciekawszej gry, po to by ludzie chodzli i szukali czegos nieosiągalngo... Tibia juz ma pare dobrych lat i to by bylo troche bez sesu nazywanie czegos questem. Czegos, co nikt nigdy nie wykonal i predko nie wykona. Chyba ze znalazla by sie taka osoba co dała temu NPC dany przedmiot i w zamian otrzymala nagrode, w takim ukladzie to jest quest, ale pewnie takiej osoby nie ma, albo juz dawno przestala grac w tibie i zabrała swoja tajemnice ze sobą.
W kazdym badz razie ja nie mam zamiaru marnowac czasu na szukanie śrubokręta w tibi dla spike sworda, gdyz mam śrubokrętow pelno w domu

...
Wszystkim szukajacym zycze powodzenia