To jest jedna z najgłupszych rzeczy jakie słyszałem... czy za to, że Google chce zaistnieć na Chińskim rynku, że chce mieć więsze pole zbytu (w największym kraju świata [ludność]) za to mamy Google bojkotować?! To powiedz mi dlaczego nie zrobimy tego z Microsoftem albo WoW'em?! Oni też pchają się wszedzie gdzie się da... Ale nie, tu chodzi o to, że Chiny to państwo komunistyczne i Chińskie Google musi spełniać pewne wymogi... A dostosowywanie do nich jest Twoim zdaniem złe?! To gratuluje tobie przyszłej firmy... Jak masz zamiar zarabiać skoro taki element jak spełnienie wymagać danego rządu jest dla ciebie problemem?!
Cytuj:
hmm raczej ty nie bedziesz mi mówił kim mam byc,a kim nie.
|
Morderca: Ty mi nie będziesz mówił kim mam być a kim nie! <paff> [You are dead] Po to są ludzie, żeby właśnie takie rzeczy czasami mówić...
Cytuj:
O ile mi wiadomo, Chiny nie sa pod okupacją...
|
Chiny niet, ale Tybet tak... poszukaj w Googlach

Cytuj:
Pozatym bulwersujesz sie,ze nam nikt nie pomógł...no to chyba Polacy najlepiej powinni wiedzieć, ze pomoc z zewnatrz,a czasem moralne poparcie jest bardzo cenne.
|
Yeah! wszyscy Tybejtczycy zacznom nam dziękować za to, że 0,001% userów Google przestało używać tej przeglądarki! Woohaa! Sukces!
Cytuj:
Dla kasy Google pomaga w oszukiwaniu ponad miliarda ludzi,a wy mówicie,ze to w porządku...no comment
|
Nie, tu się mylisz... Google nie oszukuje... Oszukiwali by, gdyby przeinaczali fakty (Tybet okupuje biedne Chiny) ale tak nie jest. Google jest poprostu cenzurowane a to jest jak najnormalniejsze w Chinach, Rosji i innych państwach komunistycznych (Kuba itp)
Cytuj:
nny przykład? Tragedia w katowicach...Amerykanie i inni obcokrajowcy nabijający sie z nas na forum z tej okazji... CHyba wystarczy?
|
Michal, to już jest chyba najbardziej niepasujący przykład... co to ma do cenzury w Google?!