Temat: Letni update?
Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2006, 07:13   #161
montolio
Guest

Domyślny

Ludzie ciagle marudzicie ze niemacie PACC to wescie sie do roboty i zarobcie na niego jak nie przez rl kaske to zawsze sa ludzie na swiatach ktorzy kupuja takie rzeczy. Wiem wiem zaraz mi powiecie ze to bardzo duzo kasy i jaki milabym sprzcik za taka kaske a wystaczy pomyslec i 100-150k zebrac w ciagu tygodnia no dwuch to opcja dla ludzi ktrorzy siedza tylko czasami na tibi(1-2h dziennie).
Wiekszosc rzeczy w tibi da sie sprzedac moze nie za duze ceny ale w duzych ilosciach sie to oplaca i wec moral jest taki zbieraj smieci z krasnali i mino a bedziesz mial paca a wciagu tygodnia .
A zaraz mi powiecie ze to niemozliwe moj rekord to 80k w 8-9h zbierania smieci wiec jest to wykonalne.

No i skonczy sie marudzenie ze: Tibia miala byc darmowa a nie jest
Update tylko dla paccy a nie dla fcc .

Pomyslcie co piszecie nastepnym razem bo mnie szlag trafia czytajac takie bzdury i marudzenie ze cos jest nie tak .
Za ta rade powinienem wzisc oplate jakas bo mi wszystkie miejsca ze smiecami pozajmujecie i nie bede mial gdzie pojsc pozbierac

A update zapowiada sie ciekawie

Pozdrawiam Mon

Ostatnio edytowany przez montolio - 14-02-2006 o 07:15.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.