Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2006, 10:58   #1006
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
5 minut tak? Ostro masz na***ane we lbie skoro nie wiesz ze jest cos takiego jak maska IP i nie trzeba czekac tych twoich 5 minut. Widze ze chcialbys uchodzic za jakeigos fachowca a nie wiesz o tak prostych rzeczach(nie zebym ja byl jakims geniuszem)

PS. zapytaj babci co to znaczy ironia wtedy zycie stanie sie prostsze i napewno wiecej bedziesz rozumial

Noi mamy mistrza.
Niejest to takie trodne pochwal sie ile shakowales tych gg noi shakuj muj bo mam w hu ludzi na gg z 100+ pohakujesz ich oblowisz sie....

Protarus
"5 minut tak? Ostro masz na***ane we lbie skoro nie wiesz ze jest cos takiego jak maska IP i nie trzeba czekac tych twoich 5 minut"

Oke mistrzu + dla ciebie teraz powiedz mi jak i czym bedziesz maskowal Ip no wiesz rozszesz to bo to ogolne pojecie walnac nic ciezkiego.
Powiedz czego uzyjesz do maskowania itp pochwal sie swoja wiedza a nieogolnikami.
Wiem wiem nic trudnego . Latwo to sie gada ze cos jest latwe i zaden problem , so lets go ponoc tak latwo shakowac .

Ps skoluj sobie szybkie lacze zebys czekajac az zlamiesz kod, nieposiwial

Latwo to jest powiedziec co i jak ale wes zrob to . Ludzie co sie tu wypowiadaja maja taka wiedze o hakowaniu a z pewnoscia zaden z nich nieumie shakowac , no chyba ze wsadzi gotowego robala komus tzn przesle mu looool.
Podroznik jest offline