Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2006, 16:13   #173
M4r3X
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2005

Świat: Inferna
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eiren
Mam jedno pytanie . Jestem Magiem na 12 pozimoiem i mam problem dotyczący skilli. Do tej pory używałem lightening magic (6 grade) i nie wiem co dalej rozwijać . Niektorzy mówią, że fire/ice magic jest silniejsza. Mam 3 skillpointy na ice magic i 2 do rozdania. Więc pytam: Czy rozwijać dalej lightening magic czy zacząć tranować ice/fire magic ? Która magia jest najsilniejsza oraz czy oplaca mi się rozwijać heal magic? Prosze o szybką odpowiedż doświadczonych graczy . Z góry dzięki .

Hah. Wybrales lighting? Kontynłuj to do końca nie zaprzestawaj, okaze sie stratą SP to ze zmieniles szkołe magii. Skoro już wydałeś te 3 skille na Ice Magic zastanów się nad jednym. Chcesz dalej kontynłować i być słabszy na wyższych levelach? Czy zrobić nową postać, przezucić eq i siać postrach.

Inwestuj tylko w jedną szkołe magii jaką wybierzesz czy lód, ogień błyskawica.
Co do heal daj 3 punkty na to co mozesz mieć od 7lv a reszte pakuj w Cure a nastepnie w Cure II. Warto poźniej zapamiętać o czarach haste i wskrzeszeniu.

Osobiście polecam dawać punkty w Lighting, mimo ze słabe ale szybkie. To na pozniejszym levelu dostaniesz Shock Wave - najmocniejszy czar siłą dorównuje a nawet w pewnym stopniu przewysza Heart Brakera i SB łucznika.

Ostatnio edytowany przez M4r3X - 14-02-2006 o 16:17.
M4r3X jest offline   Odpowiedz z Cytatem