Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2006, 17:42   #325
spec4rever
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aonik
Eh ludzie rzady Nizahe~ musza sie skonczyc - zobaczcie jaka morgana jest zacofana przez niego - best lvl na servie 140 jakos. Furora jest mlodsza pare miechow i jush biega 180 lvl - zenujace - 140 lvl to za 2 miechy bedzie na ocerze lub kyrze, plakac sie chce jak sie widzi tak zacofany server. Gralem na morganie od 1 dnia jej istnienia i widzialem co sie dzialo po kolei z przykroscia musze stwierdzic ze Nizahe to ****** tyran

Hail Tengu Good Luck
wiesz co ? odkad gram na morganie 1 osoba jaka mi pomogla z Hglv to Nizh tak sam z siebie pomogl z leviathorem napsilem mu all przyszedl i pomogl mialem 28 lv wtedy a on 100+ wiec??
niewim jak bylo kiedys ja mma luzz u niego a tengu mnie leje chcailem byc neutral ale sie nieda a pozatym lloooknij kto to tengu najwieksi ludzie ktorzy popierali niz za czasow avis ?? moze nie ^^?? a pozatym fire wygra bo cora wiecej ludzi do nich dochodzi jak dalej tak pojdzie to tengu bedzie walczyc z 100 vs 28 czy 30 niepamietam ilu ich tam jest

ale Tirensa za to co ci solle zrobil trzeba go za***ac
a poglady pilkarskie sa niewazne ja Lubie Arsenal i Lyon wiec do realu nic niemam xD