Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2006, 18:23   #20
Kokio
Użytkownik Forum

Kokio's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K3ine
chcesz kase? SCARABY!! albo MUMIE!! jak wolisz. moim zdaniem źle mówicie że GS albo d-lance potrzebne znajomy biegał z bs na scaraby od 50 lvl a z tą kase ze scarabów kupił dsm,g legi i mmsa bodajrze =) a w domku zalega mu ponad 700 scarab coinów. mumie tez sa rozrzutne więc wybór zostawiam Tobie. no jeżeli nie masz pacca to wogóle niewiem po co to pisałem

o.O 700 scarab cointów no to troche tam posiedzial skoro kupil takie itemki xD chyba ze u was sa takie ceny...

A co to tematu: Niezłym miejscem do zbijania kasy (i expa) wydaje mi sie ze sa okolice Dark Cathedral a dokładniej teren który znajduje sie nad katedra. Ja sam tam expilem do 40 lvl . Jesli nie bedzie noobow to bedziesz zarabial do 15k na 5h i ok. 70k expa, co moze nie jest wynikiem oszolamiajacym ale zawsze. Najwiekszym plusem jest to ze przede wszystkim nie tracisz UH chyba ze wpadniesz na rozjuszone huntery ktore chyba w tym miejscu sa wyjatkowo złośliwe . W kasie nie wliczyłem War hammerów a po 5 h powienienes miec spokojnie ok. 2 P . Spróbować nic nie szkodzi. Tylko niestety to jest FACCland ale trudno :/
Kokio jest offline