Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
Tak tak...pokaz jakis swoj film, zapewne byl by to hunt na trolle lub cos w tym stylu wiec STFU!
To nie bylo pkowanie tylko zemsta za mojego hacka.
|
"IQ ? lol ?" Sorry że dopiero teraz ripostuje, ale przez jakiś czas nie zaglądałem tutaj, ale skoro już jestem to wyjaśnię sprawę. Więc to oni cie hakneli , what a shame, naab plx! Przy okazji "Banished until 17 February 2006 because of macro use" HAHAHAHHAHAH lamer ... zasłużyłes sobie na hacka.
Widze ze przyjmujesz taktykę typu "pokaż że jestes lepszy" wiec Ci mowie ze aktualnie na Berylii mam char o lvlu ~x 3-4 większym niż twoj akutalny Athunusem~, także z tekstami o rotach to w razie czego ja ci wyjade ;-)
Autora topicu znałem na berylii i wiedziałem że jest "porządnym" lizodupem, dzieki temu mógł PAować, mówiłem mu kiedys na forum, ze go wykorzystają i porzucą jak jakąś tanią z ulicy, a tak się bronił i zarzekał wtedy Ehh... Teraz moge to skomentować jedną frazą : ROTFL !
Szkoda mi was, "frajerki" ;-))))
Mała dygresja:
Wielki Sir Dreathan postował pod koniec lipca ubiegłego roku topic jak to udało mu się uciec z "trapa" [rotfl] od Del'toro na Berylii. Miał wtedy 36 lvl (czyt. nieźle przPGował przez ten czas co ? xD).