Jak juz mowa o hacku to sie pochwale ze stracilem konto. Od razu do wiadomosci tych wszystkich idiotow co beda mi mowic ze uzywam cheatow wiec mam hacka - jedyna stronka na jaka wchodze to tibia.com i tibia.pl, nie uzywam cheatow ani nie wchodze na tibia.org i podobne badziewia. Z tego co wiem to shakowal mnie ten sam typ co Charonsi. Niestety nie odzyskalem konta:[ W czasie rozmowy z nim(gdy przebywal na mojej postaci postaci), gdy zapytalem po co mi to robi powiedzial cytuje "wy***ales imargama z servera to teraz masz". Nie wiem co ja biedny (Teemer Karste) mam wspolnego z wyebaniem z servera Imargama. No ale nie wszyscy ludzie sa obdarowani rozumem. Haker do pozyskania czyjegos konta potrzebuje prawdopodobnie numeru gg lub/i emaila, poniewaz pierwsze co zrobil gdy wszedl na moje konto to pytanie do moich kumpli o numer gg/email. Oczywiscie nie liczac tego, ze wszedl na gc Sunblade i probowal wywolac wojne miedzy nami a Duskiness... (probowal wmowic ze Taifun planuje atak na Sunblade)
|