Hunter
Hunter ma mało punktów życia, lecz dla niższych lvl (dla wyższych czasami też) jest przeciwnikiem niezwykle uciążliwym, gdyż jego ataki ze strzał wynoszą +- 60 za każdym uderzeniem, ale bonusem jest to że jego combo to 4 strzały w jednej rundzie. Mają 150 HP oraz dają tyle samo punktów doświadczenia(EXP.). Dobrą taktyką na pokonanie huntera w ilości nie większej niż 2, jest schowanie się za jakąś ścianą oraz poczekanie aż nasz przyjaciel do nas podejdzie. Jako że wybierają one zazwyczaj najkrótszą drogę aby do nas dotrzeć chowamy się 2 kratki za ścianę. Gdy hunter jest już blisko szybko wychodzimy zza ściany i (na FULL ATTACK!!!) atakujemy huntera. Występują w najróżniejszych miejscach zaczynając od Outlaw camp, idąc przez PoH, przechądząc przez Hills niedaleko Carlin a kończąc na Edron. Huntery zrzucają Bag, Bow, 0-15 Arrow, 0-3 Burst Arrow, Brass Armor, Small Ruby(bardzo rzadko), Dragon Necklace(rzadko)Bag, Bow, 0-15 Arrow, 0-3 Burst Arrow, Brass Armor, Small Ruby(bardzo rzadko), Dragon Necklace(rzadko) oraz kilka gorzszych itemków.
Eng. version
Hunter
Hunter has not much HP, but for low lvls (for higher sometimes too) he's very burdensome enemy, because his attack from arrows is usually like 60, but sometimes he shoots 4 arrows in 1 tour. It has 150 HP and gives us 150 EXP too. Good tactic to defeat hunter or max. 2 hunters is hide behind any wall and wait for him. When he comes close us we should (on FULL ATTACK MODE) attack him. It lives in a lot of places: Outlaw Camp, PoH, Hills near Carlin and Edron too. We can loot for hunters a lot of items like: Bag, Bow, 0-15 Arrow, 0-3 Burst Arrow, Brass Armor, Small Ruby(very rare), Dragon Necklace(rare).
Sry za mój angielski oraz za to że nie wkleiłem żadnego SS'a ale nic nie znalazłem a sam nie miałem czasu zrobić :/ . Mam nadzieję że nie ma większych zastrzeżeń

.