Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2006, 20:46   #347
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aonik
Ja nie gram na moragie jush dosc dlugo ale gralem od poczatku serva wiem do czeog jest zdolny Nizahe .... dla mnie to po prostu frajer... kiedys bylo zabijanie za to ze wyprzedziles nizahe... Jak bylo Avis i Zaznos odszedl od Avis ( nie chcial wojny ) to co zrobil Nizahe? Wpadl ze swoimi psami na spawn demona jak Zaznos Druugan i reszta ekipy czekali na resp demo~, zabili Druugana i kogos jeszcze Zaznosa i i pare innych osob wzieli w trapa, a za co? bo Zaznos odszedl z Avis... Potem jak Nemesis i Sunblade mialo wielkie szanse na zwyciestwo to hack Zaznosa i oczywiscie kto? ziomale Nizahe go hackli i zrookowali ... Bo nizahe nie potrafil zabic Zaznosa w open battle .... n/c. Bo wygranej wojnie Nizahe mial comment ze wszystkie ceny narzuca avis i nie poszluszenstwo bedzie karane... outfity tesh niektore sa zakazane i za ubieranie sie nie tak bedzie kara... kur** n/c po prostu z Bogiem ze tak powiem.. Mam nadzieje ze Nihaze ze swoimi murzynami przerznie wojne ... i nawet jesli Tengu bedzie Paowalo to przynajmniej serv ruszy a nie 140 lvl best lol a na nowszych servach 160+ ... szkoda gadac ...

Hail Tengu!! ;]
pamietam te czasy;/ pamietam ze avis na czele z nizahe nie lubili rozowego outfituxD nastepny co ma racje, na tym forum glos powinni miec chyba tylko Ci co znaja serv od poczatku xD
11:34 Osamek: i kto tu noob jest?
11:34 Ogothoss: GETUR
janou jest offline