Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2006, 22:11   #149
Markizek666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
@Everlasting Mercy
Aikau wcale nie jest taki święty widać trafiłeś na jednego z tych lepszych graczy, którzy używają tej postaci
jest on chyba najpopularniejszy z nich wszystkich i najbardziej lubiany (przynajmniej tak kiedyś było) lecz swoje grzeszki ma

a jeśli chodzi o Weasley'a - to można się było po nim tego spodziewać

d.Taube
I znowu musze sie z toba zgodzic we wszystkim :>
Weasley lal mi pala zawsze w old mine bo bylem kiedy oskrazony o kradziesz BoHow (hyhy mialem je ;p) i nawalala mnie cala gildia Hunters of Law czy cos a Aiku nie jest taki dobry pewnie trawiles na jakiegos normalnego kolesia co gral tym charem moim zdanie bardzo fajnymi h-lev jest Krystalan Zadeon (on z Kanady z nie Br;p) i Kilalla jesli 50 lev to h-lev.Taube powiedz mi kim ty jestes bo bardzo jestem ciekawy tego a mozliwe ze cie pamientam (ńóóp plx xD).
Fantom bardzo dziwnie sie zachowuje, moze by tak go u***ac jakims noob charem zeby mial nauczke??
Bardzo duze prawdopodobienstwo jest na to ze uzywa jakiegos bota bo zeby na skillach 70+ bic 1 na dzien to trzeba byc 24 godziny online a to raczej jest ciezko zrobic (niedotyczy Seromontisa;p;p zart, chociaz chodza sluchy ze tez uzywa botow)

P.S Ma ktos c-shielda albo meduske na sell

Jestem super i bende jeszcze lepszym
Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś i dostanie i wyjdzie na

Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 14-02-2006 o 22:14.
Markizek666 jest offline