@up typki co flame me ;p
Firstly, dzięki za odzew w wypowiedziach na moją prośbę, po których mogę wstępnie oszacować wasz poziom kultury i stopień dojrzałości psychicznej, mam ogólne pojęcie z jakich warstw się wywodzicie
Dreathan "urzekła mnie twoja historia" rlly, twoja też apollo, plx more ! Mimo, że opuściłem pewien okres w życiu Berylii, to swoje wiem, "kanalije" się nie zmieniają ;]. Lizodup byłeś i będziesz, a że dupy do lizania chary sellnęły to i kariera przerwana, lol ? Tak czy inaczej cieszy mnie, że juz tam nie gracie, 2 less. Tak między nami możesz mnie skojarzyć wysilając swoję pamięć, bezpośrednie podawanie nicka to żadna przyjemność ;-), kiedyś z innym down'em próbowałes mnie u***ać, ale nie udało się wam (rzadkość czy norma?), reason tego ataku odnosi się do myśli przewodniej mojej wypowiedzi

.
Szczerze mówiąc wali mnie co i z kim sharowałeś przez tamten czas, podobnie jak ten "signed, roqu" i trzeci inteligent, co chwali się, tym że sharuje. Ręce opadają...
Taboret ? Nie uczynię ci tej radości i nie uniżę się do twojego błysktoliwego umysłu, gdyż "nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych"
Zygi-apollinek
poszles już po słownik ??? Jesteś spotęgowanym > ; > pomnożonym ileś tam razy > noobkiem(sharing, pa, cheaty ehh). To też jest ciekawe "ja sam odeszlem bo oni odeszli" , czemu mam stulić pysk (tak to się pisze ?), jestem zajjefanie ucieszony, że tak cie zjechali buhahah. Cheater's end = hack. Nice waste.
Faktycznie Sir Pietruch masz prawo być z nich dumny, przecież oni są niezwykłymi przedstawicielami naszego narodu, o niewzruszonej reputacji --.-- , widze nie jestes lepszy z hasłami pokroju " *** XD " Coż zrobisz .. taborecie ? Myslisz cięzko uwalić 24 lvl ? jeszcze takiego gayass'a ;-) ? Same pleasure.
Wiecie co, żal mi was ;-) , reasumując
CRY ME A RIVER