Wg. mnie to byl zwyczajny hack przez kolesia ktory wykonal poprzednie hacki, zna twojego meila i ACC a dalej to juz latwizna. Ale kurde, bysiu o ile sie nie myle loguje sie sposobem kopiowania passow z notatnika to jak go mogl ktos hacknac? wlamal sie na kompa? albo znal jego acc jak juz wczesniej mowilem. A moze ktos z RL podejrzal twoje passy? I z tego co slyszalem to hacker byl 5 min przed bysiem, 5 min po hacku zalogowal sie Bysiu, wiec moze hacker to ktos ze znajomcyh np zobaczyl ze bysiu jest na gg isie wylogowal nie biorac pozostalych rzeczy bo poprostu nie mial czasu i wyslal paczke z eq. Jest sporo roznych mysli dotyczace jego hacka. Ale coz, bysiu mowi ze to ja go hacknelem, jestesmy pokluceni, i dla tego twierdzi ze to ja zrobilem... Niech wierzy czy nie ale to nie ja zrobilem i niech dochodzi dalej kto to zrobil by jeszcze mogl miec szanse odzyskac przedmioty ktore stracil.
@Bysiu:
Wydawalo mi sie smieszne ze ktos ciebie okradl, ale teraz mnie to juz nie smieszy, napewno teraz myslisz ze pisze tak bym ciebie zmylil albo cos w tym stylu ale tak nie jest, zycz ci bys odzyskal twoje przedmioty i pogodzil sie ze mna, bo ja moge wyciagnac pierwszy reke by sie pogodzic.
Pozdrawiam,
Bebilon.
|