Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2006, 01:09   #261
Immal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 07 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 103
Poziom mag.: 67
Problem Dziwny Świat

Omg co za dziwny świat ta pacera grajom na niej jakieś niedorozwoje, jak ktoś pisze tak „to ja się wzieles " z tond" to wyjdz "z tad" i idz gdzies "indzjej" ja pi…… nie dziwie się że NIK tu nie chce grac, takim tekstem to bys 3 letniego dziecka nie wystraszył ty chyba masz max 10 latek a pisa na forum mogę ile chce jak ci się nie podoba to nie musisz tego czytać, a ty Sabulus jesteś liderem tej bandy pomyleńców jak piszesz że Na 61 poziom potrzeba 3428000 punktów doświadczenia.a Na 98 poziom potrzeba 14753700 punktów doświadczenia. Po jakiego hu.. jak chcesz się chwalić że dodawać dopiero się na uczyłeś to nie te miejsce do popisywania się , a ja już grubo ponad 1 miech nie gram jak byś nie wiedział wiedz nie zabłyszczałeś. Wiesz co Vern jak mnie przeprosisz za tego nooba to nie będę już pisał na twój temat bo widzę że tu są WIELKIE NOOBY z twojej gildi dobrze ze na Celeście nie ma takich ludzi jak na pacerze. Dawid powiedz nikosowi ze sam jest Down i ze co go to obchodzi co ja pisze o tobie niech sam popatrzy na siebie.

Dawid współczucia że masz takiego brata
Pozdro CELEST
Immal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.