Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grenni
@up typki co flame me ;p
Firstly, dzięki za odzew w wypowiedziach na moją prośbę, po których mogę wstępnie oszacować wasz poziom kultury i stopień dojrzałości psychicznej, mam ogólne pojęcie z jakich warstw się wywodzicie
Dreathan "urzekła mnie twoja historia" rlly, twoja też apollo, plx more ! Mimo, że opuściłem pewien okres w życiu Berylii, to swoje wiem, "kanalije" się nie zmieniają ;]. Lizodup byłeś i będziesz, a że dupy do lizania chary sellnęły to i kariera przerwana, lol ? Tak czy inaczej cieszy mnie, że juz tam nie gracie, 2 less. Tak między nami możesz mnie skojarzyć wysilając swoję pamięć, bezpośrednie podawanie nicka to żadna przyjemność ;-), kiedyś z innym down'em próbowałes mnie u***ać, ale nie udało się wam (rzadkość czy norma?), reason tego ataku odnosi się do myśli przewodniej mojej wypowiedzi  .
Szczerze mówiąc wali mnie co i z kim sharowałeś przez tamten czas, podobnie jak ten "signed, roqu" i trzeci inteligent, co chwali się, tym że sharuje. Ręce opadają...
|
Mówisz, że byłem lizodupem to podaj jakiś konkretny przykład. 3:0 dla mnie.
Robiłem to co uważałem za słuszne, podobnie teraz, stając do walki przeciwko
Knighthood. Wiesz co koleś, najlepiej zamknij się bo już trzeci raz udowodniłem ci, że jesteś idiotą. Nic nie wiesz jednak cały czas się spierasz a oczywiste jest, że ja mam rację dlatego żegnam.