Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar Cin
Być może masz rację, jak pisałem w WoW'a nie grałem z powodu ceny (zamiast grać rok w WoW'a wolę se kupić kartę graficzną  Może wtedy nawet zaoszczędze ze sto złotych  ) Gdyby nie ta cena to chętnie przekonałbym się czy przewyższa Tibię we wszystkich konkurencjach. (w sumie to WoW by prześcignąć Tibię musiałby istnieć jeszcze ponad 9 lat po jej upadku - co może być trudne, zwłaszcza że Tibia jak na razie ma się dobrze i upadać nie ma zamiaru  )
|
Ty oceniasz grę po długości jej istnienia? Jest to w sumie dość śmieszne, ja grałem w WoWa około 2 miesiące (dość dużo wybuliłem

) zrobiłem 40lvl i nie miałem kasy żeby grać dalej... WoW przewyższa Tibię we wszystkich aspektach, jest to poprostu MMORPG doskonały, Tibia jest lepsza tylko dlatego, że można grać za friko.

Gdybym miał kasę to nie grałbym w Tibię, tylko w WoW'a.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar Cin
A co do innych gier Blizzarda to nie będę się z tobą kłócił, bo w sumie to grałem tylko w StarCrafta. Gra nie była jakaś zła, tyle że nie wiem czemu nazywano ją strategią. No sorry, ale jak StarCraft jest strategią to Serious Sam jest fps'em taktycznym... 
|
Zależy co rozumiesz pod pojęciem "strategii". Dla mnie to jest jedna z lepszych strategii, lepszy był tylko Warcraft III (też od Blizzard ;p), a na battle.net to już w ogóle wypas.
Co do innych MMORPG, może Guild Wars? Grał ktoś, bo chcę sobie kupić i nie wiem czy się opłaca.
-Diam~