Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2006, 14:44   #2409
x3h0
Zbanowany

x3h0's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Salamanca

Stan: Niegrający
Imię: Vidirah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Unstoppable
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez scorp
nie chce Ci nic mowic, ale to nie ja uzywam macro =]
Drogi Scorpie!
Co ma do tego, że ona uzywa macro? ty nie użyłeś macra na annihilatorze? powiedziałeś ze fast hand... haha to dobre na okolo 105 rpkiem nie uzywałeś macra? i przeszedleś anni? oczywiscie... kto by uwierzył? I nie wtrącaj się w to co się dzieje na Danubii bo nie powinno Cię to interesować! Mówisz jakbyś dużo wiedział a w twoich wypowiedziach nic nie rozumiemy co Ci po głowie chodzi... wiec lepiej wtrącaj sie na twój Non-Pvp serwer ( chociaz nie ma w co bo wojen nie ma) i nie truj nas tą twoją trucizna... boski nie jesteś... i jak możesz mówisz, że Knaak~ smieje sie z hacku paladinki? napisał to gdzieś? Nie. Więc nie jesteś BOGIEM... chciałbym mieć do Ciebie troche szacunku... ale widzę że do Ciebie wogóle nie można mieć...
I wynocha z tą twoją trucizną...

PS. jesli jesteś BOGIEM to może wiesz napewno o co jest ta wojna? bo wydaje mi się, że nie.

Co do Paladinki to mi nie trudno dziwić skoro sie sharuje...

@edit:
Ludzie już naprawde bez sensu się z nim tutaj kłócić i zaśmiecać kłótliwymi postami Temat gdzie zamieszczamy s'screeny z Danubii. Komentować można ale nie rozpoczynać żadnej kłotni... bo ten temat zmienia się w kłótliwy czat...

Ostatnio edytowany przez x3h0 - 15-02-2006 o 14:58.
x3h0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem