Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2006, 19:08   #104
Ellenmat
Guest

Pergamin Boze....

Ale wy zmyślacie chcecie wiedziec prawde? ( GM Witek )

Musicie znaleźć wszystkie klucze w Kazordoonie następnie wykonać wszystkie możliwe Quest w Kazordonie. I tu sie zaczyna problem!
Więc udajcie sie do takiego ziomka jak Imperator Kruzak i musicie te wszystkie klucze połączyć w jeden ale najpierw musicie z nim pogadac i tu nawet ja wam nie moge pomoć!!! TRZEBA ZNAĆ JEŻYK KTÓRYM POSŁUGUJE SIĘ IMPERATOR KRUZAK Potem udajecie się do najbliższej jaskini i odnajdujecie rycerza który pilnuje wejścia zagrodzonego kamieniami. Potem znowu gadacie z nim tym samym językiem którego nikt nie zna ( ponoć jest zapisane tłumaczenie tego języka gdzieś za Kazordoonem w pobliskich Jaskiniach na bardzo niskich poziomach. Strażnik znika i macie wejscie schodzicie na dól i jest Basilisk. Znowu musicie z nim pogadac ( tym językiem )
następnie udajecie sie do teleportu i teleportujecie sie do wnetrza skarbca (nie przeteleportujesz sie bez podstawowego klucza!!!) Potem tylko zabijacie pare guardow ktore respia sie zaraz kolo skarbca i tyle.!!!!!!!

Możecie mi nie wierzyc ale mam duze znajomosci itd itp...........

Jedyny moj krok ktory dokonalem ku questa to zszedlem do takiego pozmiesczenia na najnizszych poziomach kazordoonu gdzie widzialem obok w jaskini cos takiego jak Basilisk i pamietam tylko że powiedzial "Learn quest!"

Pozdrowienia Dla Venore ( Calmera ) GM Witek
  Odpowiedz z Cytatem