Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2006, 19:29   #107
Krzysztov
Użytkownik Forum

Krzysztov's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Fiorina 361

Stan: Niegrający
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ellenmat
Ale wy zmyślacie chcecie wiedziec prawde? ( GM Witek )

Musicie znaleźć wszystkie klucze w Kazordoonie następnie wykonać wszystkie możliwe Quest w Kazordonie. I tu sie zaczyna problem!
Więc udajcie sie do takiego ziomka jak Imperator Kruzak i musicie te wszystkie klucze połączyć w jeden ale najpierw musicie z nim pogadac i tu nawet ja wam nie moge pomoć!!! TRZEBA ZNAĆ JEŻYK KTÓRYM POSŁUGUJE SIĘ IMPERATOR KRUZAK Potem udajecie się do najbliższej jaskini i odnajdujecie rycerza który pilnuje wejścia zagrodzonego kamieniami. Potem znowu gadacie z nim tym samym językiem którego nikt nie zna ( ponoć jest zapisane tłumaczenie tego języka gdzieś za Kazordoonem w pobliskich Jaskiniach na bardzo niskich poziomach. Strażnik znika i macie wejscie schodzicie na dól i jest Basilisk. Znowu musicie z nim pogadac ( tym językiem )
następnie udajecie sie do teleportu i teleportujecie sie do wnetrza skarbca (nie przeteleportujesz sie bez podstawowego klucza!!!) Potem tylko zabijacie pare guardow ktore respia sie zaraz kolo skarbca i tyle.!!!!!!!

Możecie mi nie wierzyc ale mam duze znajomosci itd itp...........

Jedyny moj krok ktory dokonalem ku questa to zszedlem do takiego pozmiesczenia na najnizszych poziomach kazordoonu gdzie widzialem obok w jaskini cos takiego jak Basilisk i pamietam tylko że powiedzial "Learn quest!"

Pozdrowienia Dla Venore ( Calmera ) GM Witek

Nie chce byc zlosliwy, ale chyba na glowe upadles. Moze jest cos w tym prawdy, ale watpie. Data dolaczenia uzytkownika: 02.02.2006. Ze tak powiem, za przeproszeniem, ale pieprzysz. To by bylo zbyt latwe... A co z tymi "kratkami" wyruzniajacymi sie w korytarzu prowadzacym do skarbca? He? Tu moze sie respia demony jak sie wychodzi ze srodka, co nie? A moze Orshabaale? E tam... Zdaje mi sie ze "troche" poczekamy az ktos rozwiaze ten quest...

Btw, z tego co mi sie zdaje to jedynym polakiem, ktory jest GM'em jest Xadam. Wiec nie pitol mi tu ze jestes GM'em.... -.-'

Ostatnio edytowany przez Krzysztov - 15-02-2006 o 19:31.
Krzysztov jest offline   Odpowiedz z Cytatem