Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2006, 21:28   #176
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

oj Rekin Rekin, twój post mych oczu nie zachwyca oj nie zachwyca XD

Markizek - toż to jak dla mnie była 'kpina' a nie jakiś wybuch więc komentarz taki raczej powinien kpić a nie uwagę zwracać

co do makra - nie stosuję, nigdy nie stosowałam żadnych 'pomocy' gdyż jak dla mnie granie powinno być przyjemnością i samodzielne osiągnięcie czegoś jest o niebo cenniejsze niż jakieś pójście na łatwiznę i nie zrobienie czegoś własnymi rękoma
co mi by było po postaci przepakowanej i wytrenowanej ale nie mojej własnej na swój sposób? jak dla mnie własna postać to ta, którą się prowadzi od samego początku przez cały czas, inaczej staje się jakąś laleczką przepakowaną bez swego własnego 'życia'
jak ktoś zostanie złapany za cheaty, to ban należy mu się, ale jeśli wybrał taką drogę 'ku najlepszym skillom, lvl' to już jego własny, świadomy wybór, który o nim świadczy - ale na pewno nie świadczy dobrze
sam się jeszcze przez to naraża na hacki i potem będzie się żalił wszystkim dokoła, że jego postać albo została skradziona, albo zbanowana - ale sam przecież swym czynem do tego na swój sposób dążył
to nie nasza sprawa, że nie jest w stanie samodzielnie i cierpliwie stworzyć 'własnej' postaci

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline