Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2006, 21:49   #2420
Y@hu^^
Użytkownik Forum

Y@hu^^'s Avatar

Data dołączenia: 28 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loko Jaslo
To ze ty mowisz cos do mnie to ja na to sram i na ciebie tez Jesli masz cos do mnei to wpadaj na rl. Ta wpadna ci na respa (ostre to bylo). Ktos cie przesladuje na podworku czy masz jakies moze kompelsy? xDDDD Taa ty teraz kozaka zgrywasz bo jest wojna ale i tak sie rozliczymy za to . Tak to bys pewnie lizal d*psko nie? Wiem o co walcze ale nie musze mowic frajer*m takim jak ty co i tak nie zrozumieja nie raz juz na forum bylo tlumaczone. Nie musi nikt po ciebie przychodzic bo sam sobie poradze czaisz? Po prostu nie lubie jak ktos mowi bezsensu a ty tak wlasnie pierd*lisz i kozaka zgrywasz, zobaczymy jednak po war ;f Child..
A co do reszty to po co tak mowicie caly czas o osobach trzecich zajmicie sie lepiej soba.

Hail Bad Boyss!
Peace out!
To ze ty mowisz cos do mnie to ja na to sram i na ciebie tez

No badzmy troche bardziej powazni. Co ma sranie do gry?

Jesli masz cos do mnei to wpadaj na rl. Ta wpadna ci na respa (ostre to bylo).

Tak juz lece, zara bede to prosto i na lewo? "ok"
No z tym respem to ostre, ale prawdziwe. Np:
http://i36.photobucket.com/albums/e1...a/beztytuu.jpg

Co ty na to? Za co padl? Jeden z BB'kow nie mial kasy to poszedl se kogos zabic.

Ktos cie przesladuje na podworku czy masz jakies moze kompelsy? xDDDD

Tak wszycy, caly swiat bo potrafie sie klucic z 100lvl +. Kompleks? never

Taa ty teraz kozaka zgrywasz bo jest wojna ale i tak sie rozliczymy za to . Tak to bys pewnie lizal d*psko nie?

No z checi bym ci wygryzl rodzyny <sap sap>
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak im kozak bla bla bla bla bla, myslisz ze jak ci pisza ludzie czy bedziesz jego protektorem to wszycy tacy sa? Brawo.

Wiem o co walcze ale nie musze mowic frajer*m takim jak ty co i tak nie zrozumieja nie raz juz na forum bylo tlumaczone.

To moze pochwalisz sie swoim intelektem z tibią.pl? No slucham o co sie bijesz? Skoro z frajerem nie chcesz gadac/postowac.

Nie musi nikt po ciebie przychodzic bo sam sobie poradze czaisz?

"Ok"

Po prostu nie lubie jak ktos mowi bezsensu a ty tak wlasnie pierd*lisz i kozaka zgrywasz, zobaczymy jednak po war ;f Child..
A co do reszty to po co tak mowicie caly czas o osobach trzecich zajmicie sie lepiej soba.

Z sensem jest to ze jedzie po tobie 14 latek.
Jak mamy sie zajac sie soba, skoro nie da sie isc expic bo przyjdzie BB'ek?

______
Cos ze starej postaci:

Ostatnio edytowany przez Y@hu^^ - 15-02-2006 o 21:51.
Y@hu^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem