Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2006, 22:22   #1
Diuks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Berylia/selena
Diuks ma numer GG 6666666
Domyślny Questy na tibia.pl

Od paru dni mam natchnienie na questy. Znam wiele questów, miejsc w tibi i innych... Ale interesuje mnie pare rzeczy. Nie tylko na Mainie ale także na Rookgardzie. Ile questów nie jest wypisane na tibia.pl a istnieją na 100% ? Ile jest rzekomych questów, które prawdopodobnie ktoś kiedyś wykonał? Nie interesuje mnie miejsce ich położenia (pomijając to że chiałbym wiedzieć czy rok czy main) ani takie rzeczy tylko czy są WYKONYWALNE. Questu ze spoconym cyckiem nie ma... ale znalazł się w spisie może jest? Tak samo ten krasnal. Chciałbym podejść do tibi od RPGowego pkt widzenia, a nie tylko lvl/skill etc. Podobało mi sie w Morrowindzie to bo było po Polsku i zrobiłem wszystko co sie dało bez żadnych pomocy. Tak więc co wiecei o questach nei zamieszczonychna tibia.pl na jakie są itemy? I czy na roku czy na pacc.

Chciałbym potwierdzone informacje razem z nickiem wykonawcy questa.

Mam szukać? Super poszukam jeden temat co ma 20+ stron i sa z dwa posty w nim z właściwymi odpowiedizami reszta to spam bezsensowny, taka prawda forum. Albo pierwszy post mówi wszystko albo qpe sie idzie dowiedzieć.
Diuks jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.