Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2006, 23:31   #727
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco
Po 1-z tych ludzi co tu sie wypowiadaja moze z-gora 5 osob walczyla i wie jak walczyc na wojnie
Nie chce, zeby temat skonczyl na klotni ale nie moge sie powstrzymac od zadania tego pytania. A mianowicie, Franco po czym to poznales? Po postach na forum? A i niech sie wypowiadaja Ci co nie walczyli, jesli pisza glupoty to sami wychodza na debili.

Cytuj:
Po 2-reszta to(bez obrazy) low lvle ktore sa rzadni sensacji i nie wiedza nawet gdzie jest Dragon Lair
A co ma piernik do wiatraka? Nie kazdy musi wiedziec gdzie sa dragi zeby wypowiedziec sie na forum w danym temacie ktory akurat z d lair nie ma nic zwiazanego.

Cytuj:
Po 3-pierwszy raz zobaczyli mnie jako h-lvla w depo albo gdzies obok i teraz "nagle" mysla ze wiedza co sie dzieje wokol nich myslac ze jak mnie widzial czy inne h-lvle to juz moze wyzywac, czy tez jakkolwiek sie wypowiadac na temat tej jak najbardziej "chorej wojnie"
rotfl, juz na pewno ludzie pedza sie pisac na forum o wojnie bo zobaczyli jakiegos high lvla w dp, dolujace. Forum jest po to aby WYMIENIAC opinie, w tym i o wojnie. Nie mozna zabronic nikomu wyrazania wlasnego zdania, aight? Inna sprawa jest to, ze jesli sie nic nie wie na dany temat to lepiej sie w ogole nie wypowiadac ale jesli chca to czemu nie?

Cytuj:
I w koncu na sam koniec ludzie skonczylibyscie wywody na temat kto wygra kto przegra
Od tego kto wygra a kto przegra zalezy przyszlosc azury wiec nie dyskutowanie o tym jest raczej awykonalne. =)

Czytajac Twoje posty odnioslem wrazenie, ze jedyne po czym klasyfikujesz ludzi to ich lvl w tibii.

Skoro juz zebralem sie do napisania posta to jedziemy dalej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jacyna
Franco przyznam Ci racje zawsze uwarznie czytałam posty i nic o tym ziomku niewspominałeś wybacz mu moze niezauważył.
Przepiekny przyklad podlizywania sie. Moze nawet dostaniesz fri itana.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxon
Moim zdaniem franco jest pierwszą osobą która dobrze zna się na temacie i wie co pisze.Wypowiada sie na temat nie nie robi jkiś afer na tym forum.
Franco sie zna na temacie bo jest wmieszany razem z reszta Wanted i Vision w ta wojne. Bylo juz kilka osob ktore znaja sie na temacie trzeba tylko przeczytac uwaznie wszystkie posty.

@topic
Osobiscie jestem za Vision, glownie dlatego, poniewaz denerwuja mnie mowiace zle o Szwedach (rozumiem niech insultuja sobie graczy, zawsze mozna dac ignora, ale wskakiwanie na czyjas rodzine tylko dlatego bo ma wyzszy lvl i wieksze umiejetnosci w tibii jest po prostu gowniarskie) teksty tych durnych polaczkow stojacych 24/7 pod dp . Z jakiej kvrwa paki oni sie tak rzucaja do Szwedow skoro SAMI NIE SA LEPSI?
Phew.. Tacy z nich patrioci jak ze mnie PGer w tibii.
Rankor jest offline