Wiec tak:
Na samym wstepie mowie ze wiem ze Fantom nie moze siedziec calymi nocami poniewaz pisala mi to pewna osoba (nie uzyskalem od niej zgody na ujawnienie jej) ta osoba zna dobrze fantoma.
Cheaty oki niech se jedzie za miecha albo 2 hack murowany

(potem sie dziwicie co sie stalo z moja postacia / czemu na niej nic nie ma i ma gorsze staty

.
Mam pomysl jak tak popieracie czity oki chodzcie sobie wszyscy sciagniemy takie gowno i bedziemy mieli postacie 24h online.
Wtedy na pewno przegonimy niektorych br ktozy nie uzywaja czitow JEAH!!!
Nie mowcie ze ja jestem kapusiem bo nie ja skladalem raport

ta osoba jak chce to niech sie sama przyzna.
Fantom to jak juz powiedziala Taube ze miales 3 potacie to o niczym nie swiadczy. Ja mialem 2 accounty jeden juz sie stracil a teraz gram.
Powtarzam nie uzywalem nie uzywam i nie bede uzywac czitow.
Jak nie wiezycie to poproscie Gma o sprawdzenie mojego accounta czy kiedy kolwiek byly uzywane na nim czity.
Br nie dostaja tak czesto bana jak Polacy poniewaz ponad polowa kadry gmow to br (jednak to swiadczy o tym ze nie wszyscy u nich sa noobami) a polacy maja 1 i to od niedawna.
Pozatym nienawidze oszustow ( to juz nie moja wina poprostu tak mnie wychowano)
Jesli chodzi o mnie rycerskiego czy hydranta ja o tym ze jest taki koles jak fantom dowiaduje sie ostatni.
Fantom powiem ci jedno znam kolesia ktory ciebie znal i wie ze ty nie mozesz siedziec po nocach na kompie.
Nie dziwcie sie mojej michala czy hydranta reakcji jak byscie skillowali sie meczyli wszystko o wlasnych silach nie siedzieli afk chyba ze na 5 min albo mniej zeby wyjsc do WC albo do kuchni po jedzenie i nabiliscie takie skille jakie mam ja czy hydrang albo rycerski i jakis koles przegonil by was w tydzien to ciekawe jaka by byla wasza reakcja
PS: Przestalem sie tym przejmowac bo on jedzie w swordach a nie axe.
PS2: rekin powiem ci jedno zamien te ***** na ######## lepiej wyglada
PS3: Jak by wszyscy grali na czitach to Tbia nie byla by juz ta sama gra.
PS4: Ahhhhh pamietam jak w Tibi bylo najwyzej 6 osob ktore czitowaly.
PS5: Ok nie przejmujmy sie nim jak za pare miesiecy albo wczesniej wejdzie na postac i zobaczy ze nic na niej nie ma i ze staty mu spadly oraz ma red skulla to mam nadzieje ze go to czegos nauczy.
PS6: Nie wyzywalem go jak niektozy powiedizalem tylko ze mam podejzenia a nawet jestem pewien ze czituje
PS7: Odnoszac sie do PS6 wskazje na to wiele dowodow (nie chce mi sie juz pisac jakich bo sie ledwo co obudzilem i jestem troszku przywalony wczorajszym dniem.